Rollebesætningen til den kommende “Captain America: Civil War” er allerede enorm, og nu, hvor optagelserne er gået i gang, er den altså blevet en smule større. BirthMoviesDeath kan nemlig afsløre, at Martin Freeman slutter sig til Marvel-filmen.

Se også: Daniel Brühl er Baron Zemo i “Captain America: Civil War”

“Hobbitten”-skuespillerens rolle bliver dog holdt hemmeligt, men kilder fortæller, at han også medvirker i Marvels kommende “Black Panther”. Derfor spekuleres der nu i, om han er regeringsmanden Everett K. Ross, der i tegneserierne fungerer som et bånd imellem USA og Wakanda, hvor Black Panther er fra.

Rollebesætningen er som sagt enorm, der tæller Chris Evans i hovedrollen som Captain America, men også navne som Robert Downey Jr. Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Elizabeth Olsen, Sebastian Stan, Anthony Mackie og Frank Grillo, der alle tidligere har medvirket i Marvel-film.

Blandt de nye navne kan nævnes Chadwick Boseman som Black Panther og Daniel Brühl som skurken Baron Zemo. Derudover medvirker også Spider-Man, der dog endnu mangler sin skuespiller.

“Captain America: Civil War” får premiere den 6. maj til næste år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Joeyvind 7 år siden

Wauw den film bliver jo kun større, ender jo med at fungere som en The Avengers Lite eller 2.5.

Efter The Winter Soldier, kan man jo kun glæde sig til denne. Nu endnu mere end Avengers 3.
"You can shoot my body full of holes but you can't kill the spirit of rock 'n roll Baby"..
Gravatar

#2 Harshak 7 år siden

Helt sikkert han får rollen som Thanos. Freeman er bygget til det.
Gravatar

#3 SublimeKen 7 år siden

Tilføj desuden lige Paul Bettany som the Vision, Paul Rudd som Ant-man og William Hurt som General Ross. Det er alle lige blive bekræftet i dag. Castet bliver bare større og større.
Gravatar

#4 Geekalot 7 år siden

Paul Bettany som the Vision ? sweet :D
Gravatar

#5 Alex- 7 år siden

Hvordan i al verden kan det stadig være en Captain America-film?? Hvorfor ikke bare nøjes med at kalde den 'Civil War'? Man kan sgu ikke andet end at glæde sig til den film!
Overrasker mig lidt at Hawkeye skal være med igen, troede lidt han blev skrevet ud i Age of Ultron. Men ville også have været ærgerligt, nu hvor der endelig kom kød på den karakter!

Geekalot (4) skrev:
Paul Bettany som the Vision ? sweet :D

Gætter på at du ikke har set Age of Ultron endnu? Imponerende at du har undgået den spoiler!

Skriv ny kommentar: