“Joker” kunne være blevet instrueret af Martin Scorsese, der til sidst takkede nej – kunne ikke håndtere tegneserieelementet.

Det har tidligere været fremme, at Martin Scorsese var dybt involveret i den tidlige fase af “Joker”-produktionen. Nu kommenterer han selv på den del af historien.

Martin Scorsese indrømmer, at han overvejede selv at gå videre med “Joker”, men måtte sande, at tegneseriefilm bare ikke er for ham:

”Jeg har tænkt meget på den over de sidste fire år, og jeg besluttede, at jeg ikke havde tid til den… Jeg ved ikke, om jeg ville tage det næste skridt i denne karakters udvikling til en tegneseriefigur… Han udvikler sig til en abstraktion. Det betyder ikke, at det er dårlig kunst, det er bare ikke for mig… Superheltefilmene er, som jeg har sagt, en anden kunstform,” siger Scorsese til BBC.

Senest har Martin Scorsese rettet en heftig kritik imod Marvels superheltefilm, hvilket har skabt stor debat om filmkunst og fremtidens filmkultur.

Snart er Scorsese aktuel med en klassisk gangsterfilm – “The Irishman”, der ikke blev satset på som en traditionel biograffilm, hvilket betyder, at den får global premiere på Netflix.

10 danske biografer har dog valgt at give en mindre premiere til “The Irishman” fra den 21. november.

Læs også ‘Dansk Netflix-premiere: Disse 10 biografer viser “The Irishman”‘.


Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: