Tilbage i oktober 2008 forlød det, at Martin Scorsese og Robert De Niro skulle arbejde sammen igen – denne gang på en gangsterfilm baseret på bogen “I Heard You Paint Houses” af Charles Brandt.

Siden har Scorsese haft travl med en række andre projekter, men hvis alt går vel, skulle det nu være sikkert, at filmen snart bliver en realitet.

Robert De Niro selv fortæller om projektet, der tidligere også er blevet omtalt som “The Irishman”: ”Det handler om en mand, der tilstod drabene på Jimmy Hoffa og Joe Gallo. Så jeg skal spille den karakter. Joe Pesci er også med, og det er Al Pacino også, og Marty (Scorsese) skal instruere.”

Personen, som De Niro skal spille, er helt præcist Frank “The Irishman” Sheeran, der efter 2. Verdenskrig begyndte at arbejde som lejemorder for den berygtede mafiaboss Russell Bufalino.

Det vides ikke endnu, hvornår filmen begynder optagelser.

Se også: Martin Scorsese og Leonardo DiCaprio laver “The Wolf of Wall Street”.


Vis kommentarer (27)
Gravatar

#1 Skeloboy 9 år siden

Det lykkedes suverænt med De Niro og Pacino i Heat

Det fejlede i Righteous Kill...

...men når Scorsese står bag, så har jeg eddermame høje forventninger...Robert De Niro og Joe Pesci er jo et ret godt makkerpar(eller var, men mon ikke de kan finde ud af det igen) og Al Pacino som ekstra krydderi...det er jo ret vildt.
Gravatar

#2 Gasivodo 9 år siden

PIV! på den gode måde..
Hvor glad jeg end er for Leo - så krydser jeg, hvad krydses kan for dette projekt.
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#3 Lord Beef Jerky 9 år siden

Lord Beef Jerky lover, at denne film overgår Shutter Island!
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#4 Bruce 9 år siden

#3 Som at love odds 0.9 på Barcelona sejr over Nørre Sundby ... hjemme!
Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos
Gravatar

#5 MMB 9 år siden

Jeg læste godt nyheden tidligere i dag, og selvom det er De Niro, som er ude at kommentere, så er det langt fra en garanti for at denne film bliver lavet. Scorsese har det nemlig med at være tilknyttet mange forskellige projekter se bare Sinatra eller Silence, som faktisk var den film han skulle lave som sin næste for et par uger siden ifølge rygter.

Jeg håber, at det enten er The Irishman eller Silence, som bliver lavet som hans næste film og ikke The Wolf of Wall Street eller Sinatra.

Indtil videre kan jeg se frem til Hugo Cabret og George Harrison dokumentaren samt glæde mig over fortrinlige Shutter Island!
Gravatar

#6 Stig-O 9 år siden

Årrrhhh, hvor jeg glæder mig. Har netop genset Goodfellas - Pesci, De Niro og Scorsese i endnu en mafioso får mine tænder til at løbe i vand.
Gravatar

#7 Babo Rises 9 år siden

Jeg er selvfølgelig klar..
Gravatar

#8 Malik 9 år siden

happy tears
Gravatar

#9 Whispering Horse 9 år siden

Der har også længe været rygter om at De Niro skulle lave "Frankie Machine," men det er hele tiden blevet udsat. Gad vide om det projekt nogensinde bliver til noget.

Wisdom's a gift, but you'd trade it for youth.
Gravatar

#10 kristoffer w. l. 9 år siden

det kunne fandme være fedt, det vil jeg glæde mig til...

Skriv ny kommentar: