Den Oscar-vindende og anerkendte instruktør har gået fire år uden at udgive en film. Nu er der tid på, hvor længe vi skal vente endnu.

Martin Scorsese er en perfektionist; intenst interesseret i sit håndværk og hengiver sig selv i sin produktion. Han har tidligere udtalt, at det første rough cut skal gøre dig fysisk dårlig, fordi der er muligheder for forbedring. Derfor kan han godt finde på at tage sin tid for at stille sig selv og sit publikum tilfreds.

Siden 2019’s “The Irishman” har man ikke fået nyt indhold fra Scorsese. Han har været igang med sin seneste spillefilm “Killers of the Flower Moon”, som netop har fået annonceret premieredato. Ifølge Variety får filmen amerikansk premiere den 20. oktober 2023. Fordi danske filmpremierer ligger på en torsdag, kan vi nok forvente filmen i biograferne den 19. oktober.

Filmen er baseret på bogen af samme navn, som handler om seriemordet på den indianske Osagestamme. Fordi mordene sker på mystisk vis, melder FBI sig på banen med J. Edgar Hoover og Texas Ranger Tom White i spidsen på efterforskningen. Stjernespækket er castet, som inkluderer blandt andet Leonardo DiCaprio (“The Revenant”), Robert De Nero (“The Irishman”), Jesse Plemons (“Breaking Bad”), Brendan Fraser (“The Whale”) og John Lithgow (“Bombshell”).Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: