Pixars første romantiske komedie er at finde i biograferne til sommer, og lige nu får vi lov til at se en uddybning af en fantastisk elementær verden.

Den første officielle trailer til Pixars sommerblockbuster “Elementært” er netop udkommet. Med Pixars første forsøg på at lave en romantisk komedie er der forventninger til, hvordan animationsstudiet kan konvertere deres klassiske world building til en ny type historie.

Når Pixar introducerer en ny verden til deres univers, er det ikke kun farverne og præmissen, som er gennemført. Baseret på traileren kan vi forvente rigtig mange far-humoristiske jokes, som anvender elementerne karakteristika til veludført slapstick-komedie.

Læs mere om Disney-udgivelser her: “Kan du ikke få nok af Disney? Se listen over kommende udgivelser her”

Venskabet får lov til at brænde igennem; bogstavelig talt hos Emner (Leah Lewis) og i overført betydning hos Wade (Mamoudou Athie). Mødet med den andes familie placerer hver af hovedpersonerne uden for deres element. Samtidig lærer de også nye sider af sig selv at kende.

“Elementært” får dansk premiere den 16. juni. Manuskriptforfatterne er Brenda Hsueh, som har skrevet manus til over 40 episoder af “How I Met Your Mother”, samt John Hoberg og Kat Likkel, som begge har produceret “Better Off Ted” og “My Name Is Earl”. Peter Sohn, som har assisteret på flere store Pixar-film, skal instruere sin anden spillefilm med Pixars “Den Gode Dinosaur” som hans debut.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: