MCU-chef Kevin Feige forsøger nu at forklare plot-hul skabt af “Captain Marvel”.

I post-credit-scenen til “Infinity War” afsender Nicky Fury som bekendt et nødsignal fra sin personsøger til Captain Marvel. Hvorfor gjorde han det ikke før?

For som “Captain Marvel” afslører, så får Fury den opdaterede personsøger fra Carol Danvers i “Captain Marvel”, der udspiller sig i 1995 – længe før de fleste andre MCU-film.

Så hvorfor spilder Nick Fury egentlig tid på at samle ‘Avengers’-holdet, når han bare kunne kalde på Captain Marvel?

”Hun siger, at det skal være et ægte nødstilfælde, ikke sandt?” siger Kevin Feige til Slashfilm.

Men hvorfor kaldte Fury så ikke på hjælp i “The Avengers” i 2012, hvor Loki angreb New York?

”Hvordan ved vi, at han ikke har brugt den før? Vi har aldrig set ham bruge den før. Men det behøver ikke at betyde, at han ikke gjorde det.”

Således åbner Kevin Feige op for, at Nick Fury kan have forsøgt at tilkalde Captain Marvel i 2012, men uden held.

Kommer Captain Marvel så til undsætning denne gang i “Avengers: Endgame”? Læs videre på eget ansvar lige her.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 HighFlyer15 5 år siden

Ikke et særlig stort plothul når man tænker på at Avengers klarede den uden problemer. Havde de så virkelig brug for hjælp for en psyko stærk helt som er ude og redde andre galakser? Hvis du siger ja, så hop i havnen.
Hvis vi skal holde den grund højere end en god historie hvor en gruppe folk klarer den alene, så forstår jeg ikke hvordan tegneserier sælger. Det er jo latterligt at alle helte ikke findes sammen i ET blad.
Gravatar

#2 Johnny42 5 år siden

Et plot-hul er vel noget der ikke giver mening i forhold til universet. At noget ikke direkte bliver forklaret i en film er ikke det samme som at det er et plot-hul. Men hvis en karakter foreksempel ændrer kræfter i den samme film, uden at der kommer nogen forklaring, det vil være et plot-hul. F.eks. hvis superman starter med at kunne flyve, men lige pludselig midt i filmen vælger ikke at gøre det, selv om det vil være nyttigt, så vil det være et plot-hul. Her kunne en forklaring være at han bliver svækket af kryptonit, men hvis man ikke ser det ske, så er det ikke noget man bagefter kan forklare.

Skriv ny kommentar: