Fox-Marvel har haft stor succes med “Deadpool” og “Logan”. Begge med R-rating. Den retning vil Sony-Marvel og DC Films nu også forfølge. Men ikke Marvel Studios – de tror ikke på R-rating.

Se også: Fox-Marvels succes med R-rating gør også Sonys “Venom” forbudt for børn

Det er chefen hos Marvel Studios, Kevin Feige, der nu udtrykker sin tvivl om R-rating som vejen til succes:

”Det, som jeg tog med mig fra begge de to film, er ikke R-rating; det er derimod den risiko, som de tog, de chancer, som de tog, de kreative grænser, som de skubbede til. Det burde være det, som alle tog med sig,” siger Kevin Feige til The Hollywood Reporter.

Dermed virker det ikke til, at Marvel Studios er tæt på at forfølge tidens R-rating-trend med en MCU-film, der er forbudt for børn.

Næste MCU-film, “Guardians of the Galaxy Vol. 2”, er udstyret med en amerikansk PG-13-rating, imens den har en censur-grænse på 11 år i danske biografer.

Følg FILMZ på FACEBOOK.

Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 kblood 1 år siden

Det skal jo også give mening at give det en R rating syntes jeg. F.eks. er det snak om en filmatisering af MegaMan og at den skulle have en R rating... hvordan giver det lige mening?

De fleste MCU film giver heller ikke specielt mening med en R rating. Wolverine og Deadpool dog, der giver det alt for god mening. Alle Wolverine film skulle have haft R-rating. Ved så ikke med X-Men filmene, der syntes jeg det ikke er nødvendigt med en R-rating sådan set.

Batman film kunne give fint mening med en R-rating, ved ikke med Superman film, det er som om at det vil ændre stilen hvis Superman film fik en R-rating.
Gravatar

#2 The_Corrector 1 år siden

Det var ikke R-rating der gjorde Deadpool god:
Det var humoren, men også så igen noget af de ordsprog der er i filmen, ville kun være tilladt i R-rated film, så igen er der måske noget om snakken, der kommer an på hvordan man ser på det.

Logan var mere voldelig og blodig, end den var verbal voldelig.
Logan var godt skruet sammen på historie, og ville efter min mening godt kunne have klaret sig lige så godt, selv uden en R-rating.
Gravatar

#3 CaGoDa 1 år siden

Hej,Films fandt ud af at der lige er kommet en trailer til TV-serien cloak & Dagger.

link til traileren:

Skriv ny kommentar: