Sony vil ikke stå tilbage for den nylige succes hos Marvel-kollegerne hos Fox. Et nyt univers, baseret på de Marvel-karakterer, som Sony har rettighederne til, er på vej. Det begynder med “Venom”. ”Logan” og ”Deadpool” har tilsyneladende givet dem inspiration til at satse på R-rating.

Se også: Sony stopper ikke med “Venom”: Flere “Spider-Man”-spinoffs på vej

Det er Collider, der skriver, at Sony-Marvels “Venom” og spinoff-filmene med Black Cat og Silver Sable ikke bliver en del af MCU hos Marvel Studios, som tilfældet er med Spider-Man.

I stedet vil Sony gøre “Venom” til den første del af et større “Spider-Man”-spinoff-univers, der i modsætning til MCU bliver forbudt for børn.

Sony har rettighederne til omkring 900 Marvel-figurer, som altså sandsynligvis bliver mere inspireret af de seneste udspil fra Fox-Marvel end PG-13-filmene hos MCU.

“Venom” får premiere d. 5. oktober i 2018.

Følg FILMZ på FACEBOOK.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 CaGoDa 5 år siden

virker som en god idet jeg læste for lidt siden på Gamereactor at Venom bliver en Action/Horror/Sci-Fi film og netop horror er en god ting til Venom da han og Carnage er Spider-Man's universet bøh mænd
Gravatar

#2 kblood 5 år siden

Det er godt nok vigtigt. Kan ikke se hvordan den ville fungere uden en R rating.
Gravatar

#3 Jach 5 år siden

kblood (2) skrev:
Det er godt nok vigtigt. Kan ikke se hvordan den ville fungere uden en R rating.

Så har du ikke set Spider-Man 3 :)
Svaret er: Ikke særlig godt.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#4 kblood 5 år siden

#3 Hehe :) True. "Venom er med i Spiderman 3" FEDT... "som en bikarakter der bliver besejret uden de store problemer"... huh?

Skriv ny kommentar: