Kevin Feige understreger, at det ikke er “Avengers: Endgame”, men “Spider-Man: Far From Home”, som afslutter Phase 1-3 af MCU.

“Avengers Endgame” føltes som konklusionen på en stor del af MCU, og det var den også på mange måder, men alligevel er det ikke den, som afslutter ‘Infinity’-sagaen – som Phase 1 til og med Phase 3 af MCU er blevet navngivet.

Det er i stedet næste uges “Spider-Man: Far From Home”, der bliver afslutningen på de tre første faser, fortæller manden bag MCU:

Vi har arbejdet i mange år på ‘Infinity War’ og ‘Endgame’ og ‘Spider-Man: Far From Home’. Det var de film, der kulminererede hele Infinity-sagaen af MCU. Og imens vi arbejdede på ‘Endgame’, gik det op for os, at den sande afslutning på hele Infinity-sagaen, den sidste film i Phase 3, blev nødt til at være ‘Spider-Man: Far From Home’,” fortæller Kevin Feige til Comicbook.com.

Det betyder altså, at Phase 4 begynder med filmen, der kommer efter “Spider-Man: Far From Home”. Denne efterfølgende film har Marvel endnu ikke officielt har afsløret detaljer om.

Det forventes dog at være prequel-filmen “Black Widow”, da optagelserne er gået i gang. Den forventes ude i maj 2020, fordi det er der, hvor Disney har planlagt den næste Marvel-film til.

“Spider-Man: Far From Home” får premiere i næste uge, d. 2. juli.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 The_Corrector 2 år siden

Smart både får de også folk til at se filmen på. Rigtig mange MCU fans er hoppet fra skuden efter Endgame, pga. alt det lort Marvel har gang i, rigtig mange gider ikke bruge penge på Phase 4, og derved også Spider-Man, så at sige den er en del af Phase 3, er ikke andet end et salgs trick, for at lokke fans tilbage. Marvel har endnu ikke indset, hvilket katastrofe de går i møde, hvis de ikke snart tager sig sammen, og passer på. De ender som DC, bare se på deres film og hvor lidt succes de har. Det er Marvel om få år, hvis de ikke tager sig sammen.

Når det er sagt kan jeg sige at Far From Home er rigtig god, og værd at se i biografen :)
Gravatar

#2 Mejse 2 år siden

#1 hvor har du alle de her "rigtig mange" tal fra ? og hvad er det rigtig mange sammenlignede med ?

er det ikke også et lidt mærkeligt salgstrick at bruge, når du mener de ikke har indset hvor meget folk ikke gider deres film...man bruger vel ikke et salgstrick hvis man tror folk gider ens film....jeg er meget forvirret :D
Gravatar

#3 The_Corrector 2 år siden

#2 Hvis du var MCU fan ville du slet ikke spørger, for så ville du vide hvor de tal kommer fra, samt du ville vide hvorfor det er et salgstrick.
Gravatar

#4 Mejse 2 år siden

#3 okay så jeg er ikke fan, det er fint du mener det....tid til at svare på spørgsmålet i stedet for at gøre som altid, og bare undgå at gøre andet end at sprede galde uden nogen form for begrundelse eller argumentation, eller beviser for alle de "fakta" :)
Gravatar

#5 Reborn Sith 2 år siden

#1 "alt det lort Marvel har gang i"
Undskyld, men det kan jeg ikke få øje på. Du må jo helt klart se dine film på en anden måde, end de fleste.
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#6 Johnny42 2 år siden

Selvfølgelig bruger de det som et markedsførringstrick. Personligt har jeg ikke haft nogen interesse for den nye Spiderman, og derfor springer jeg også den nye over.

Men det er jo også et meget godt billede af, hvor fattig en sommer blockbuster sæsonen 2019 er, hvis man skærer alle superheltefilm væk.


Ud over de film har der kun været Godzilla. Jeg har overvejet lidt John Wick, men har ikke set de foregående film.

Ja og så har der været Disneys live-action film,, men de har fået rådne anmeldelser.

Sidste år var der 2 film fra the Rock og en fra Jason Statham, som jeg alle sammen fandt underholdende.
Gravatar

#7 HighFlyer15 2 år siden

The_Corrector (3) skrev:
#2 Hvis du var MCU fan ville du slet ikke spørger, for så ville du vide hvor de tal kommer fra, samt du ville vide hvorfor det er et salgstrick.

Fedt svar. Det gør det ret klart at du er fuld af lort.
Gravatar

#8 Star Trek fever 2 år siden

Mejse (4) skrev:
#3 okay så jeg er ikke fan, det er fint du mener det....tid til at svare på spørgsmålet i stedet for at gøre som altid, og bare undgå at gøre andet end at sprede galde uden nogen form for begrundelse eller argumentation, eller beviser for alle de "fakta" :)


Spot on
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#9 kblood 2 år siden

Kan ikke helt se hvordan Marvel kan dømmes for en dårlig phase 4 før den overhovedet er startet. Er nu helt enig i at det er et salgstrick at sige Spiderman er slutningen på phase 3, for jeg vil da gerne indrømme at phase 4 ikke siger mig særligt meget. Marvel har da også selv sagt at de ikke forventer at kunne overgå End Game sådan lige. Det ville da også være underligt, de har jo bygget op til End Game i... 10 år er det vidst. Der har virkeligt været mange elementer der bare er faldet godt sammen med hele MCU frem til End Game. Det startede lidt rodet med Hulk og sådan, men det kom de nu efter, og Iron Man var helt klart start skuddet der gav dem en stil og retning for MCU.

Der fra og til at fejle lige så meget som DCU med phase 4... det skal jeg nu se før jeg tror det. Jeg får da måske set alle phase 4 film før eller siden, men de fleste regner jeg nu ikke med at se i biografen. Men det kan da være at når de afsløre hvad de rent faktisk gør med phase 4 at jeg så syntes det er så fedt at jeg bliver nød til at se det hele... men det tvivler jeg nu ret stærkt på.

Begynder at lugte lidt af at det nok vil tage en drejning i stilen som jeg ikke ville være så stor fan af.
Gravatar

#10 Mejse 2 år siden

selvfølgelig er der også noget "salgstrick" over det....meeeen det som dem der siger det har til fælles, er ingen interesse i phase 4...så altså det er jo taget ud fra et super "mig" synspunkt....hovedparten af folk, er jo ligeglad med phaser, ligeglad med diverse udtalelser om fremtiden, for de har ikke hørt dem....og dem som går op i det, om spiderman er phase 3 eller 4 ændre jo ikke på om hovedparten af folk ser den, så hvis det udelukkende er et salgstrick, er det muligvis det dårligste jeg nogensinde har set :)

Skriv ny kommentar: