Mange superheltefans deler sig op i to grupper: enten er man til DC Comics dystre selvtægtsmænd som Batman, eller så er man til Marvels mere farverige og ironiske mænd og kvinder i stramtsiddende dragter, som man ser det i den aktuelle “Avengers: Age of Ultron”. Den forskel har Marvel ikke tænkt sig at ændre ved.

Se også: Joss Whedon fjernede bedste Marvel-scene nogensinde fra “Age of Ultron”

Det afslører Marvel-chefen Kevin Feige i en historien bragt af The Playlist. Her fortæller Feige, at Marvels cinematiske univers (MCU) aldrig vil blive mørkere eller mere dystert.

For selv om Marvels Netflix-serie “Daredevil” har en mere dyster tone, end vi ellers plejer at se fra Marvel, så er det ikke et tegn på, hvad der er i vente i fremtiden, forsikrer Feige.

Det er nemlig humoren, der er essensen i Marvels film, forklarer Feige, så MCU vil ikke gå i den dystre retning, hvor alt er så alvorligt.

Det er måske meget klogt af Marvel-chefen at følge den taktik: “The Avengers” og “Avengers: Age of Ultron” er således de to film med de største åbninger i biografhistorien.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Kviesgaard 7 år siden

Passer mig ganske udmærket.

Er i det store hele ganske godt tilfreds med den måde, som Marvels egne film tager sig ud, så ingen grund til, at ændre på det koncept.

Eller sagt på en anden måde:

If it ain't broken, don't fix it.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#2 Geekalot 7 år siden

Er meget træt af DC syntes hele deres univers skal være så mørk, Marvels univers virker bedre på grund af det modsatte og det burde DC tage ved lære af. Nu paster jeg lige den vid her igen, der viser en kæmpe forskel på MOS.

Deres nye version af Batman med Bale virkede deres dystre univers godt, men det betyder ikke man behøver gøre det ved hele deres univers.
Gravatar

#3 Kaversmed 7 år siden

Sjovt, jeg synes ellers, at den måde Daredevil var lavet på fungerede langt bedre end de seneste Marvel film. Jeg tror dog ikke at Daredevils succes udelukkende kan tilskrives den dystre tone, men derimod at den virkede mere virkelighedstro og down-to-earth.

Jeg synes dog heller ikke at det super seriøse altid er vejen at gå, men kan godt blive en smule træt af Marvels "større og vildere = bedre"-tilgang, hvis det overhoved giver mening. :D
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#4 Den fede 7 år siden

Folk skal jo bare lade være med at stille det op som et enten-eller. Vi har begge stilarter til rådighed og nydelse. To stilarter som hver især har deres klare styrker og svagheder, men hey, vi får vi fuld menu. Vi vinder!
Gravatar

#5 Mikkel Abel 7 år siden

#4 Fuldstændig enig. Det handler bare om at finde den perfekte balance hvilket selvfølgelig er skide svært. Jeg er vild med at DC kører på det dystre, mens Marvel prøver at være mere humoristiske, det må bare heller ikke tage overhånd. I Avengers: AOU tog det fx overhånd for mig, da det lod til at være et kapløb om hvem der kunne nå at fyre flest sjove one-liners af.
I saved Latin. What did you ever do?
Gravatar

#6 Gasivodo 7 år siden

Var Blade(1998) ikke Marvel? Den var da en smule dyster og med R?

Måske den var fra før Dé fandt "opskriften" på deres produkt?
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#7 quin 7 år siden

Gasivodo (6) skrev:
Var Blade(1998) ikke Marvel? Den var da en smule dyster og med R?

Måske den var fra før Dé fandt "opskriften" på deres produkt?


Ikke lavet af Marvel, kan ikke lige huske hvem der havde rettighederne. Marvel's første film var vist Iron man.
Gravatar

#8 MystiskeMox 7 år siden

Jeg kan lide begge dele og både Marvel og DC laver gode film.

DareDevil serien er for mig ikke oppe at ringe efter de første 6 afsnit. Der sker for lidt og kampene er ret dårligt lavet, forstået på den både at det er bare det samme om og om igen. Her kunne de i den grad lære af fx Batman eller andre superheltefilm.

Endvidere har jeg i meget langt tid efterlyst at der kom mere alvor ind i flere film generelt og at man i hvert fald en del tilfælde skruede noget ned og måske endda helt ned for den humor der nærmest altid bliver skrevet ind i mange film. Jeg vil også gerne have humor, men det bliver for ensformigt når det altid skrives ind.

Skriv ny kommentar: