Marvel er i gang med fase fem af deres vidtspændende univers. Dog bliver det ikke med en tilbagevenden fra den tidligere kendte “Black Widow”.

I forbindelse med et interview på Gwyneth Paltrows “The Goop Podcast” reflekterede begge skuespillere over deres tid som en del af MCU. Paltrow kunne godt overveje at vende tilbage, hvis hun fik buddet. Det samme gælder ikke for Johansson. Hun er et helt andet sted nu. Når hun tænker tilbage på sin opstart, var hun yngre og var meget interesseret i at være en del af noget, som alle kendte til. Samme tilbøjelighed har hun ikke længere. Dog har hun har det sjovt som en del af MCU. Især sætter hun pris på at spille en karakter i over et årti.

Gwyneth Paltrow startede i rollen som Pepper Potts i den første “Iron Man” med Robert Downey Jr. i rollen som titelkarakteren. Hun har siden været med i efterfølgerne til “Iron Man” samt i “Avengers”-filmene. Johansson debuterede i “Iron Man 2”, hvor hun spillede ‘Black Widow’, som hun også fortsatte med i “Avengers”-filmene og i spin-off filmen om titelkarakteren.

I kulissen har der været problemer mellem Marvel og Johansson. Ved udgivelsen af “Black Widow”-filmen blev den udsendt både til biograferne og ud på streamingtjenester. Johanssons kontrakt krævede, at filmen var en biografeksklusiv udgivelse. Konflikten er dog blevet løst bag kulisserne.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: