Rygterne om at Spider-Man vil blive genforenet med andre Marvel superhelte i et samarbejde mellem Marvel og Sony, der ejer filmrettighederne til karakteren, har svirret i månedsvis. Og nu er rygterne blevet til virkelighed.

Se også: Sam Raimi: “Spider-Man 3” fungerede ikke særlig godt.

Sony Pictures har annonceret, at næste gang Spider-Man svinger sig ind på det store lærred., vil det blive i en endnu unavngivet Marvel-film. Det skriver The Hollywood Reporter. Rygterne vil vide, at Peter Parkers alter-ego allerede vil optræde i “Captain America: Civil War”, hvorefter superhelten vil få sin egen film med udgivelse den 28. juli 2017.

Rollen som Peter Parker vil ikke længere blive spillet af Andrew Garfield, men gå til en ny skuespiller. Samtidig er der forlydninger om, at andre Marvel-karakterer muligvis ville dukke op i den fremtidige Spider-Man film, så både Marvel og Sony får noget ud af samarbejdet.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (34)
Gravatar

#21 arnem 7 år siden

Final creative control betyder at de har sidste ord. Marvel kan ikke gøre noget, som Sony ikke vil have de gør.

Jeg siger ikke at Marvel ikke kommer til at have al mulig indflydelse. Jeg siger bare, at Sony kan gøre hvad de vil.
Gravatar

#22 SublimeKen 7 år siden

shimong (19) skrev:

Det er også tydeligt at se på Marvel filmene, der virkeligt er af svingende kvalitet.


Personligt synes jeg de værste film i Marvel universet er middelmådige, men ikke dårlige. Der er ikke en Marvel film der står til under 3 stjerner i min bog.

Hvis du desuden kigger på rottentomatoes vil du se at der ikke er en eneste Marvel Studios film der er rådden, og den laveste score på imdb er for Captain America: The First Avenger på 6.8... Og næsten dem alle sammen har også været successer finansielt (Kun The Incredible Hulk var en skuffelse). Så på papiret er kvaliteten forholdsvis høj (kritikere og publikum kan lide dem) i forhold til mange andre Superheltefilm hvor kvaliteten virkelig var lav (Både hos kritikerne og hos publikum). Marvel har endnu ikke lavet stinkere på papiret (Så som f.eks. Man of Steel, TASM 1 og 2, Fantastic Four 1 og 2, X-Men Origins: Wolverine, Green Lantern, Jonah Hex, Batman Forever, Batman og Robin osv)

shimong skrev:
Final creative control betyder at de har sidste ord. Marvel kan ikke gøre noget, som Sony ikke vil have de gør.

Jeg siger ikke at Marvel ikke kommer til at have al mulig indflydelse. Jeg siger bare, at Sony kan gøre hvad de vil.


Hvilket Sony nok næppe gør dog. Bare kig på Sony leaket. Ledelsen ville have at Marvel stod for de kreative valg, fordi Marvel har en bevist track record som på papiret er lig med en god kvalitet. Amy Pascal var den eneste i Sony ledelsen der havde nogen selvstændig mening omkring hvor de skulle tage Spiderman hen.

På denne måde så kan Sony stadig overtage de kreative valg hvis de går helt imod et eller andet ønske Sony har, men de behøver ikke gøre det hårde kreative arbejde, de lader de Marvel om, også siger de bare ja eller nej.
Gravatar

#23 Hive 7 år siden

Sony har jo ikke indgået denne aftale med Marvel hvis ikke de havde stor tiltro til, at Marvel har hvad der skal til, for at få franchisen på ret køl igen. De vil ikke spænde ben her og der og alle vegne.

Rygterne går i øvrigt på at der også vil være mulighed for at få de øvrige Marvel-helte med i Spider-Man filmene med denne aftale, hvilket i sig selv kan blive interessant. Især for Sony.
Gravatar

#24 SublimeKen 7 år siden

shimong (21) skrev:

Jeg siger ikke at Marvel ikke kommer til at have al mulig indflydelse. Jeg siger bare, at Sony kan gøre hvad de vil.


Kigger man på aftalen i Sony leaket kunne Sony jo netop ikke gøre hvad de ville. Marvel havde nogle krav for at give Sony final creative control og det var kun Pascal, Avi Avrad og nogle få andre producere der var imod det, hvilket var derfor aftalen gik op i røg.

At de har lavet aftalen nu efter Pascal mere eller mindre er blevet fyret, fortæller jo bare at Sony's ledelse er gået med på de krav.

Nogle af kravene var så vidt jeg kan huske:

- Avi Arad skulle miste al kreativ kontrol og måtte intet have at sige mere i forhold til kreative valg.
- Ingen origin story
- Minimalt fokus på Peter Parker's kærlighedsliv og mere fokus på hans privatliv hvor han prøver at klare sig selv (Som vi så i Spider-Man 2)
Gravatar

#25 Nagash 7 år siden

shimong (15) skrev:
Personligt kan jeg godt lide at Marvel superheltene er spredt lidt ud over forskellige studier. Marvel har lavet nogle fede film, men de har lavet flere dårlige film end gode.

Og de smager langt hen ad vejen af det samme. Jeg synes det er rart at der er andre studier der får lov at levere superhelte film der er anderledes end dét Marvel præsterer. Ellers ville det sgu blive for fladt.

Pas på med sådan en udtalelse, så bliver "Den fede" bare fornærmet.


OT: Rigtig dejlig nyhed. Jeg har godt nok IKKE været vild med de to nyeste Spiderman.
Håber dog de får en lignende aftale med FOX med X-men. Synes FOX klarer sig godt med X-men (måske ikke så meget med Wolverine-filmene), så de skal helst beholde rettighederne. Men jeg savner godt nok en del af deres karakterer i MCU.
Gravatar

#26 Lawman 7 år siden

Pas på med sådan en udtalelse, så bliver "Den fede" bare fornærmet. skrev:


Hvor er det dog en latterlig måde at indtræde i en diskussion? Du søger jo bevidst konflikten?
Og de får ikke en aftale med Fox, de klarer sig for godt.
Gravatar

#27 Kviesgaard 7 år siden

Lawman ( #26 ) skrev:
Og de får ikke en aftale med Fox, de klarer sig for godt.


Øv. Jeg ville ellers rigtig gerne se Hugh Jackmans Wolverine gå i flæsket på Mark Rufallos Hulk i Avengers 3.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#28 Lawman 7 år siden

#27, man skal selvfølgelig aldrig udelukke noget, men tvivler stærkt på at det kommer til at ske i den her omgang af X-Men med Hugh Jackman som Wolverine. Hvis de på et tidspunkt overvejer et reboot af serien, kunne det være en mulighed. Men med Fox' fremtidsplaner, og Marvels rimeligt tætte skema for deres kommende film kan jeg ikke se at det vil kunne løse sig inden Avengers 2-delte 3'er :(
Gravatar

#29 Hive 7 år siden

Tjah hvis Marvel og Sonys partnerskab bliver en succes, hvorfor skulle Marvel og Fox så ikke også kunne indgå en aftale?

Hugh Jackman har jo også selv været ude og udtrykke interesse for at være med i en Avengers film...
Gravatar

#30 arnem 7 år siden

#29

Fordi SONY ikke var tilfredse med hvordan det gik med Spider-Man, men Fox er svært tilfredse med hvordan det går med X-men.

Så det kunne selvfølgeligt godt ske, men Marvel gør også alt hvad de kan for at lægge en dæmper på x-men successen. Fx må Marvels tegneserie forfattere ikke længere finde på nye mutant og x-men karakterer.

Skriv ny kommentar: