Fans: Underskriftsindsamling kræver James Gunn genansat som Marvel-instruktør.

Han blev i sidste uge fyret som instruktør på “Guardians of the Galaxy 3” som konsekvens af 10 år gamle jokes om pædofili og voldtægt – læs mere her.

Nu kræver MCU-fans James Gunn genansat af Marvel Studios – 250.000 har allerede skrevet under.

Gunn har desuden modtaget støtte fra “GOTG”-skuespillerne, der står bag instruktøren i sagen – læs om det her.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 Krurri 4 år siden

Håber Disney tilbydet ham jobbet igen og han siger nej tak så de kan mærke at det har konsekvenser når man reagere sådan på gamle sager
Gravatar

#2 Justin 4 år siden

#1
kommer ikke til af se
Dsiney har ingen interesse i tags som #Disneyissopedo eller ligende
Gravatar

#3 The_Corrector 4 år siden

Støtter ham også, men forstår ikke hvorfor sådan en underskrifts indsamling skal foregå på en side, hvor man skal gøre en masse andre ting, før ens underskrift kan accepteres.
Gravatar

#4 Gorman 4 år siden

Er også selv stor Marvel fan, men herregud, andre instruktører er fyret for mindre så med tanke på at GOTG faldt i kvalitet fra 1 til 2, så lad os da bare prøve en ny instruktør. Det er værre hvis der er udskiftning af centrale skuespillere....
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#5 Fuglsang 4 år siden

Den mand skal da aldrig nogensinde have et job igen. I sine 40'ere lavede han kommentarer, der bør have konsekvenser som kan mærkes.
‘The best thing about being raped is when you’re done being raped and it’s like, “whew this feels great, not being raped!” er bare en af hans mange tweets. Han siger selv, at han ville være en provokatør, men det der er på ingen måde provokerende - det er respektløst og klamt. Hans tweets gør nar af pædofili og voldtægt, hvad er der at holde fast i??
Disney traf den rigtige beslutning, og alle der ikke kan se det, skal se sig selv i spejlet endnu en gang. De kommentarer kan ikke undskyldes, og det at så mange fans vil have ham tilbage? Forkasteligt. Absolut forkasteligt.
Gravatar

#6 Johnny42 4 år siden

#5 Det er vel ikke værre end det man hører ved hver eneste stand-up show herhjemme. Men det er jo over there hvor de ikke kan se noget galt i at alle og enhver kan anskaffe sig et våben, og hvor de ikke kan se nogen sammenhæng mellem den lette adgang til våben og at dødsfald forårsaget af skydevåben er ca 20 gange højere i USA end i Danmark.
Gravatar

#7 Mejse 4 år siden

#6 det er heller ikke værre end mange stand up shows derovre, men det her er ytret privat, hvis det havde været en del af en film, ville det også have været noget andet.....hvis en standup komiker herhjemme sagde de ting på twitter, ville det også blive modtaget anderledes end hvis det blev sagt i et show, det er platformen der gør forskellen.....og så må jeg indrømme #5 har ret i at undskyldningen med at han ville være en provokatør er latterlig..... 20 gange højere....så er vi da dem der er på røven, da de er 50 gange flere mennesker, men ja deres våben love er helt hen i vejret.
Gravatar

#8 Johnny42 4 år siden

#7 Det er så i forhold til befolkningstallet. Man kan finde den på DR.dk. Det er så ca. 10 gange højere.
Danmark: 2.7 drab pr mio.
USA: 29.7 drab pr mio.
Gravatar

#9 Mejse 4 år siden

#8 ahh var lige den del af informationen der manglede :)
Gravatar

#10 Gridlock 4 år siden

Alt hvad jeg kan sige om det her er Karma is a bitch.
Da hele Roseanne barrs Tweet skandale kørte over skærmen, var James Gunn mere end glad for og tweete, om hvor godt det var at hun var blevet fyret og hendes show lukket ned.
Han havde intet imod at et tweet skulle få en fyret.
Alt hvad jeg kan sige er at det her er et tydeligt eksempel på live by the sword die by the sword.

Når du begynder og sige at et Tweet er mere end nok til og få en fyret, må man hellere sørge for at ens twitter historie er pinlig ren for ellers for man den selv i nakken.
Hvad der gælder for Roseanne gælder også for James.

Skriv ny kommentar: