Manga: Yukito Kishiros manga-serie “Battle Angel Alita” bliver filmatiseret til “Alita: Battle Angel” – ny trailer er ude nu.

James Cameron er en travl mand. Ved siden af instruktør-arbejdet med fire “Avatar”-sequels så producerer han også “Terminator 6” samt “Alita: Battle Angel”, som andre instruerer.

Robert Rodriguez instruerer “Alita: Battle Angel”, der tager julekampen op imod “Aquaman”.

Det handler om Alita, en cyborg, der ikke husker sin fortid – lidt i stil med “Ghost in the Shell”, som du kan læse anmeldelsen af her.

“Alita: Battle Angel” får dansk premiere d. 20. december.

 Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Mads47 5 år siden

Filmen ser interessant ud og jeg elsker dystopiske fremtidsfilm..men jeg hader virkelig hendes CGI design, det virker helt malplaceret især når alle andre ansigter er non cgi. Det ville passe meget bedre hvis alle karakter havde samme udseende som hende eller hendes ansigt ikke var ren cgi.

Det kunne godt være noget der kunne ødelægge min oplevelse af filmen.
Gravatar

#2 Mejse 5 år siden

#1 tja det passer nu meget godt med hvordan hun ser ud, også i forhold til forskellen fra de fleste andre, men kan godt se problemet for folk der ikke er interesseret i andet end filmen :)
Gravatar

#3 Mads47 5 år siden

#2 Kan godt se det fede i at de holder stilen fra Manga serien, men de har jo ikke valgt at beholde stilen på resten af castet. Synes lidt det ville være det samme hvis man filmatiseret Dragon Ball og lavet en lifelike manga Son Goku, men resten af filmens cast var naturlig af udseende.

Regner med at se filmen, måske endda i biografen, men synes dog det virker lidt distraherende som udgangspunkt.
Gravatar

#4 Mejse 5 år siden

#3 jamen er enig, i at det kan virke distraherende, men hendes lidt brede ansigt og store øjne er nu engang, mere særpræget end de fleste i mangaen, de fleste ser altså lidt mere normale ud....men er enig, i at det godt kan gå hen og blive et problem for filmen, og selvom det ligner 2 gode underholdende flotte timer, så tror jeg ikke det her bliver den amerikanske mange filmatisering, der for alvor vil slå igennem....men se den skal jeg da :D
Gravatar

#5 Gorman 5 år siden

Ser betydeligt bedre ud end første trailer. Tror det bliver en tur i biffen :)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#6 Salt 5 år siden

Well hun er jo en robot så hvorfor burde hun ikke have den uncanny valley? Synes det fungere bedre end når man f.eks laver en CGI Carrie Fisher eller Jeff bridges for der ved man hvordan de BURDE se ud hvis de var virkelige, men teknologien er der bare ikke helt endnu

Skriv ny kommentar: