De har vundet mange hjerter hos publikum. Men aldrig en Oscar. Nu forsøger Marvel Studios så seriøst at vinde den fineste filmpris af alle. Det er “Captain America: Civil War”, der skal hive en Oscar hjem til Marvel.

Se også: Honest trailers: “Civil War” er samme film som “Batman v Superman”

Det er ComicBook, der skriver, at Marvel Studios har afholdt en officiel “Civil War”-visning for Oscar-akademiets medlemmer. Det skete i fredags.

For selv om alle film i princippet kan blive nomineret til en Oscar, så kræver det i praksis, at filmselskaberne kører en valgkampagne for de film, de tror på.

Den 24. januar afsløres årets nominerede til en Oscar. Til den tid ved vi, om Marvels anstrengelser for “Civil War” har båret frugt.

Oscar uddeles d. 26. februar.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 rauhe 7 år siden

"Og oscaren for 'årets bedste filmatisering af en tegneserie' går til" ?
Gravatar

#2 Geekalot 7 år siden

#1 Ja de skal da opfinde en ny kategori for de nogensinde vinder en Oscar.... Nu det ikke lige Marvel jeg tænker på, men mere genren generelt. Det altså ikke Oscar materiale, og begynder de med at give dem Oscars, så er det system hvis værdiløs :)
Gravatar

#3 Star Trek fever 7 år siden

Gider ikke se en skod udgave af Captain America
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#4 savomilosevic9 7 år siden

Nu nævnes der jo ikke hvilken kategori som Marvel sigter efter. Tænker vel at der er tale om en af de tekniske.
Gravatar

#5 Morpheus 7 år siden

Det er da bestemt en film der sagtens kunne hive en Oscar eller to hjem i de tekniske kategorier.

Skriv ny kommentar: