Marvel giver først nyt liv til “Blade” efter 2020


Der kommer mere “Blade” fra Marvel. Det ligger fast, som Filmz skrev i går. Desværre ser det nu ud til, at det først bliver i en fjern fremtid, at Marvel igen finder sin vampyr frem.

Se også: Marvel har store planer med “Blade”

Marvel-chef Kevin Feige er nemlig gået i byen for at kommentere på historien om et “Blade”-comeback hos Marvel:

”Vi vil lave noget med ‘Blade’ på et tidspunkt. Det er stadig svaret… Hvad bliver det så? I hvilket format? Vi får se. Der er ikke noget i gang lige nu,” siger Feige til The Playlist.

Dermed siger Marvel-chefen to ting. For det første, bare rolig, der kommer mere “Blade”. Men for det andet, vi har intet planlagt endnu, hvilket betyder, at “Blade” først bliver efter 2020, hvortil de aktuelle Marvel-planer rækker til.

Til den tid vil Wesley Snipes – der har spillet rollen i de første tre film – være tæt på de 60 år og næppe længere aktuel til et reboot af rollen.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 kblood 4 år siden

Øv, men de har så også godt nok mange projekter i gang som det er nu.
Gravatar

#2 Jach 4 år siden

Filmz skrev:
Til den tid vil Wesley Snipes - der har spillet rollen i de første tre film - være tæt på de 60 år og næppe længere aktuel til et reboot af rollen.

Visse vasse. Gør det til en fortsættelse af Trinity hvor Blade har sovet siden 2004, ligesom Dracula gjorde, han bliver så vækket af sin datter og det er så hendes trilogi (går jeg ud fra det vil være) eller serie. Hvis hun er datter af hende fra den første film kunne hun være 21 år på det tidspunkt.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS

Skriv ny kommentar: