Tredje solofilm med Marvels superhelt Thor er på vej, men det har taget noget tid at finde den rette instruktør til at løfte arven fra Kenneth Branagh og Alan Taylor, der har instrueret hver sin “Thor”-film. Nu ser det imidlertid ud til, at han er fundet.

Se også: Tom Hiddleston tvivler på mere Loki

The Wrap kan afsløre, at den new zealandske instruktør Taika Waititi er i forhandlinger om at sætte sig i instruktørstolen til “Thor: Ragnarok”. Waititi har tidligere arbejdet på den populære kultserie “Flight of the Conchords”, imens han for nylig har stået bag den roste vampyrkomedie “What We Do in the Shadows”.

Valget for Marvel stod mellem Waititi og Ruben Fleisher, der tidligere har instrueret “Zombieland” og “Gangster Squad”, men det blev altså den mindre kendte Waititi, der løb med tjansen.

Chris Hemsworth vender naturligvis tilbage i rollen som Thor, mens det samme skulle gælde for Tom Hiddleston i rollen som Thors onde halvbror, Loki, til trods for at Hiddleston senest har udtalt, at han frygter, at publikum er ved at være trætte af at se ham i rollen.

“Thor: Ragnarok” får premiere d. 3. november i 2017.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Dolle19 7 år siden

Fedt fedt for Flight of the Conchords og What We Do in the Shadows er begge geniale.
Især Flight of the Conchords, super sjov serie. Især sæson 2 episode 2, Epileptiske hunde!!!
(Movie Geek Nr.1)
(Freddator All the way.)
Gravatar

#2 Kviesgaard 7 år siden

Håber bare at den bliver bedre end Thor: The Dark World, for den var jeg da lidt skuffet over.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

Skriv ny kommentar: