Marvel Studios’ søgen efter Bassam Tariqs erstatning som instruktør på vampyrdræberen Blades første solofilm er langt om længe ovre.

Yann Demange, der instruerede den første episode af HBO’s kritikerroste – og desværre alt for korte – serie “Lovecraft Country”, får æren af at synke tænderne i “Blade”, et af superheltestudiets mest ventede fremtidige filmprojekter. Det rapporterer The Hollywood Reporter.

Læs også: “David Cronenbergs “Scanners” bliver til en serie hos HBO”

Han er dog ikke den eneste nye tilføjelse til “Blade”-holdet. “When They See Us”-forfatter Michael Starrbury har nemlig fået æren af at stå for det nye manus. Filmens stjerne, Mahershala Ali, der på trods af tumulten, der har gennemsyret projektet, stadigvæk skal spille filmens titulære vampyrjæger, har tilmed personligt været med til at udvælge Starrbury.

Selvom der stadigvæk ikke vides meget om det kommende MCU-eventyr, siges det, at det nye hold sigter efter at lave en mørkere og mere rå Marvel-film, end vi er vant til fra studiet, som er mere i stil med de Wesley Snipes-anførte “Blade”-film.

Filmen skulle inden den oprindelige instruktør Tariqs afgang have begyndt produktion i november i år, men produktionen forventes nu i stedet at begynde i løbet af 2023.

Sammen med Ali kan vi se frem til at se “Da 5 Bloods”-skuespiller Delroy Lindo og “Old”-skuespiller Aaron Pierre i to endnu ukendte roller, når “Blade” (hvis alt går efter planen) får premiere den 5. september 2024.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: