Det har længe været et vedholdende rygte, at Spider-Man vil dukke op i “Captain America: Civil War”, der begynder optagelserne om få dage. Derfor har Marvel sat fart på castingen på en ny, ung skuespiller til rollen.

Se også: Marvel får Spider-Man tilbage i folden

Ifølge Badassdigest er der tale om Mateus Ward på kun 16 år, der har medvirket i tv-serien “Weeds”. Ward skulle allerede have været til en tophemmelig casting, der blev holdt væk fra Marvels vanlige kontorlokaler.

Årsagen til, at Marvel leder efter så ung en skuespiller til rollen, er, at de ikke ønsker, at Spider-Man skal ligne en på 35 år, når de når til en ny trilogis tredje film.

“Captain America: Civil War” får premiere i foråret 2016.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Hive 7 år siden

Tjah han har da et fint look til det. Og det vil da også være forfriskende med en Spider-Man der rent faktisk ser ung ud. En af de helt store pointer da han startede var jo netop at han faktisk bare var en knægt med et pludseligt stort ansvar.
Gravatar

#2 Geekalot 7 år siden

Det da en ung bruce wayne :-)
Gravatar

#3 Captain Marvel77 7 år siden

Tror også det ville være et godt valg :-)
Håber de bygger Spiderman på ´the ultimate´-univers ´, dog håber jeg ikke at de introducere miles morales-spider-man, og nej, jeg er ikke racist, men der er altså kun én spider-man, og det er peter parker :-)
Gravatar

#4 Nagash 7 år siden

Geekalot (2) skrev:
Det da en ung bruce wayne :-)

Man er vel fan af begge forlæg :)
Gravatar

#5 Alex- 7 år siden

Det kunne være forfriskende med en pur ung Spider-Man ja, og denne Mateus Ward (har aldrig set eller hørt om ham) kunne sikkert fint overtage rollen, dog synes jeg 16 er lige ungt nok, eftersom vi springer hele hans dannelse over som foregår ca. fra Peter Parker var 17-20. Så vedkommende der skal spille Spidey burde i det mindste ligne en på mindst 20.
Gravatar

#6 KasperBS 7 år siden

Hvorfor ikke en voksen Spiderman?
Gravatar

#7 Captain Marvel77 7 år siden

fordi det ville ikke passe ind i mcu, på nuværende tidspunkt, hvor ingen har set spider-man :-)
Gravatar

#8 Alex- 7 år siden

KasperBS (6) skrev:
Hvorfor ikke en voksen Spiderman?


Fordi det interessante ved Spider-Man / Peter Parker foregår i hans unge år og fordi både Toby Maguire og Andrew Garfield var godt 30 da de spillede rollen, derfor kunne det være spændende at se en yngre udgave. I tegneserierne er Spider-Man netop oftest også en 'superhelte noob' som er det der gør karakteren markant anderledes end Avengers, Fantastic Four, osv.
Hvis de endelig skulle begynde på en ældre Spider-Man (forhåbentlig langt ud i fremtiden) vil jeg gerne se Ben Reilly's Scarlet Spider. Her er der mulighed for en del grovere og dystre historier. Til den tid har vi forhåbentlig set et par nye Spider-Man film i MCU.

Skriv ny kommentar: