Fyring: James Gunn er færdig hos Marvel Studios – “Guardians of the Galaxy 3” skal have ny instruktør.

Torsdag kom en række gamle – og nu slettede – tweets frem fra MCU-instruktør James Gunn.

I perioden 2008-2011 delte “Guardians of the Galaxy”-instruktør James Gunn flittigt ud af grove jokes på Twitter.

Blandt andet flere om sex med børn og voldtægt.

Disse ville det konservative website The Daily Caller konfrontere James Gunn med ved det igangværende Comic-Con, hvor Gunn skulle være en del af præsentationen hos Sony Pictures – muligvis med en annoncering om en spilfilmatisering af “Bloodborne”.

James Gunn forsøgte derefter at undskylde og forklare sig på Twitter.

Men det var ikke nok for hverken det Disney-ejede Marvel Studios eller Sony Pictures. Sidstnævnte har droppet Gunns medvirken ved Comic-Con, imens Disney er skredet til fyring:

”Den modbydelige attitude og udtalelserne, som er blevet afsløret i James’ Twitter-feed, er uforsvarlige og ikke i tråd med vores selskabs værdier, og vi har droppet vores forretningsforhold med ham,” udtaler bestyrelsesformand hos Walt Disney Studios, Alan Horn, i en meddelelse.

James Gunn skulle efter planen skrive og instruere “Guardians of the Galaxy 3”, som han har gjort det med de to første film i serien. De planer er nu ændret.

Disney fyrede i en lignende sag fra slutningen af maj Roseanne Barr efter et racistisk tweet – læs mere om den sag her.


Vis kommentarer (14)
Gravatar

#11 Mejse 1 år siden

#9 selvfølgelig kan det passe.....sådan fungere de fleste jobs altså, især når man har et job hvor man fungere delvist som ansigtet, for en franchise/brand, selvfølgelig har det konsekvenser, ved ikke hvor denne her ide om at fordi det er på nettet er der ingen konsekvenser.
Gravatar

#12 Johnny42 1 år siden

Det værste er så bare at, dem der forsøger at grave smuds frem om folk vinder ved sådan noget, og da det virker vil de gøre det endnu mere i fremtiden., men deres egen præsident kan komme ud med de mest uhyrlige udtalelser, uden at det får nogen som helst konsekvenser. Godt man ikke lever i sådan et samfund.
Gravatar

#13 Mejse 1 år siden

#12 tja han er lidt sværere at fyrer :P men mon ikke det får konsekvenser når det bliver valgtid :)
Gravatar

#14 Bishop 1 år siden

#9
Så du tror at du kan sige alt på nettet uden konsekvenser? Jeg synes du skal spørge din arbejdsgiver om han/hun ville gøre det samme hvis du ytrede pædofile jokes i offentligheden? Hvis det kan skade virksomheden så er du en dårlig investering.

Skriv ny kommentar: