MCU-instruktør Taika Waititi skriver allerede nu på manuskriptet til sin Star Wars-film.

Han blev præsenteret som instruktør på en kommende Star Wars-film tilbage i maj. Nu taler han om det.

“Thor: Ragnarok”-instruktør Taika Waititi er dog ordknap, når det kommer til sin Star Wars-film, men han bekræfter, at arbejdet er begyndt:

”Vi skriver,” siger Waititi til BBC.

Med ‘vi’ henviser Waititi til manuskript-makkeren Krysty Wilson-Cairns, som tidligere i år var Oscar-nomineret for manuskriptet til “1917”.

Taika Waititi fik sidste år debut som Star Wars-instruktør, da han instruerede sæson-afslutning på Sæson 1 af “The Mandalorian” på Disney Plus.

Læs også ‘Lucasfilm udskyder 3 nye Star Wars-film‘.

Næste Star Wars-film får biografpremiere den 22. december i 2023.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Johnny42 2 år siden

Ja det er jo mere end hvad vi hører Rian Johnson gør. Lige nu har jeg ingen ide om hvilken film der kommer som den næste bortset fra at det ikke bliver Rian Johnsons trilogi, hvis den overhovedet nogensinde udkommer. Dette kan være et eksempel på at de bare lader tiden gå og Johnson aldrig bliver officielt "fyret", men at trilogien aldrig udkommer.

Men ud over Waititi, er der Kevin Feiges film og de kan også tage elementer af GoT producernes ideer og arbejde videre med dem.
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 2 år siden

#1 Kennedy har følt sig fastlåst af trilogi-modellen, så man vil nok se dem gå i retning af MCU-strategien med et univers, der kan stikke i mange retninger, men båret af et fælles udgangspunkt, som man ser tegn på i 'High Republic'-projektet: https://filmz.dk/star-wars-forsider-foerste-kig-pa...

Den tredje film kan meget vel være en 'Knights Of The Old Republic'-fortælling. https://filmz.dk/avatar-producent-skriver-star-war...
Gravatar

#3 Deadpoolz 2 år siden

jeg er meget nervøs for hvad han kan finde på, jeg må indrømme at Thor: Ragnarok er en af de film jeg ikke kan bestemme mig for om jeg kan lide eller ej. Hans egen character Korg, han irritere mig voldsomt og ødelægger filmen lidt for mig, og JoJo Rabbit er slet ikke den hype værd så frygter hvad han kan gøre med Star Wars men frygter det værste
Gravatar

#4 ccbj 2 år siden

#3 Jeg er så lidt i den anden grøft. Jeg tror Waititi kan gå hen og lave en ganske udemærket film. Jeg har ikke så meget at basere det på men en ny og anderledes stil er yderst velkommen hvis du spørger mig. Det KAN gå hen og blive godt. Men jeg respekterer skam din tvivl, den er ikke uden grund.
Gravatar

#5 thomas040 2 år siden

Han instruerede nogle af de bedste episoder af Mandalorian.
Failure is a zero out.
Gravatar

#6 Deadpoolz 2 år siden

#4 enig, det kan gå hen og blive en god film, men selvom jeg er stor Star Wars fan så er jeg gået hen og frygte det værste frem for at håbe på noget godt, så kan jeg altid blive positivt overrasket :p og det er rart nogen respektere ens tvivl istedet for at sige man er dum osv :p
Gravatar

#7 Johnny42 2 år siden

#2 Ja da de i første gang offentliggjorde datoerne for de nye film, troede jeg det var en ny trilogi, med mulighed for at der kunne komme en standalone mellem disse film, men dette har sikkert ændret sig, så det kan både være uafhængige film eller film der hænger sammen af en bestemt tidsperiode eller begivenhed.
Gravatar

#8 Gridlock 2 år siden

Hvis man da ellers skal tro rygterne har Disney fået nogle hårde tæsk af CoVid 19.
Det at de har måtte lukke deres parker, samt at de amerikanske biografer stadigvæk har lukket har taget hårdt på deres finanser.
Så måske er det derfor de vælger og udskyde nye film, det og så at deres Star Wars trilogi ikke blev den finansielle succes de havde håbet på (hver film gav mindre end den første).
så måske er det derfor de lader der gå noget tid inden der kommer nye Star Wars film.
Gravatar

#9 Morten Vejlgaard Just 2 år siden

#8 Handler primært om, at Avatar 2 blev tvunget til at flytte et år. Dermed er Avatar-filmene de lige års julefilm - Star Wars er flyttet for at dække de ulige år fra 2023 og frem.

Skriv ny kommentar: