Fantastic Four rygte premiere dato MCU Marvel / Filmz.dk

Marvel-instruktør presser på for ny “Fantastic Four” – rygte om premieredato


“Ant-Man”-instruktør Peyton Reed er angiveligt interesseret i MCU-reboot af “Fantastic Four”.

Det er på ingen måde bekræftet, men derimod et Marvel-rygte fra Geeks WorldWide, der hører, at Marvel Studios nærmer sig et reboot af “Fantastic Four”.

Efter overtagelsen af Fox er ikke kun X-Men og Deadpool skiftet til Marvel Studios, men også Fantastic Four-franchisen. Og et reboot ind i MCU kan komme hurtigere end forventet.

Således skulle “Ant-Man”-instruktør Peyton Reed stå klar med en idé til at integrere Fantastic Four-holdet ind i MCU.

Reeds idé sender en ny “Fantastic Four”-handling tilbage til 1960’erne, men involverer også Quantum Realm, som netop blev introduceret i “Ant-Man” og som spillede en afgørende rolle i “Avengers: Endgame”.

Planerne skulle angiveligt være så langt fremme, at en 2022-premiere kan komme på tale.

Marvel-chef Kevin Feige har tidligere teaset en stor rolle for Quantum Realm i fremtidens MCU – læs om det her.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 HighFlyer15 2 år siden

Er ikke sikker på at det er den rette mand til jobbet. Ant-Man stikker meget ud som en anden slags film end alle andre MCU film og FF behøver at blive gjort RIGTIGT for engangs skyld og ikke ændres til noget med quantum realm og især ikke quantum realm halløj i fortiden. Det er jo netop stort fordi ingen anden havde gjort det før Hank. Men nu skal det være sket allerede i 60erne? :|
Gravatar

#2 Jitterbug 2 år siden

Havde helt glemt hvor lækker Jessica Alba var...

Skriv ny kommentar: