“Avengers”-instruktørerne Joe og Anthony Russo forklarer nu, hvorfor DC-helten Superman er så vanskelig at gå til.

DC Films arbejder aktuelt ikke på en ny film om eller med Superman. Det forstår skaberne af “Infinity War” godt:

”Han er en meget vanskelig karakter. Du bliver nødt til at finde en følelsesmæssig fejl eller svaghed i en karakter for at gøre dem sårbare,” siger Joe Russo til Business Insider.

Bror og instruktørmakker Anthony Russo tilføjer:

”Desto mere kraftfuld en karakter er, desto vanskeligere er det at arbejde med karakteren på et narrativt niveau.”

Russo-brødrene har netop annonceret, at de gerne fortsætter at arbejde for Marvel Studios – læs om det her.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 Gridlock 3 år siden

Måske skulle man pørve og kontakte Alan Burnett og Bruce Timm, de klarede det ganske fint med Superman den animerede serie.
Gravatar

#2 Mejse 3 år siden

#1 alt for stor forskel på at lave en animeret serie og en film....det kan slet ikke gøres på samme måde, men er da enig i at det kan gøres selvom de har ret i at han nok er en af de sværere :)
Gravatar

#3 Johnny42 3 år siden

Hvorfor er det de bliver ved med at kloge sig ovre ved Marvel?

Det er jo bare at lave en ordentlig historie med det rigtige manuskript. Og det er blevet gjort før. Bare se på Superman I og II.

Når det er sagt så håber jeg der kommer film med lidt mere jordnære superhelte(Batman).

Det andet bliver lidt for trættende i længden.
Gravatar

#4 Mejse 3 år siden

#3 samme grund som du kloger dig over deres klogeri går jeg ud fra :) de har en mening og svare på et spørgsmål.

men ja kan sagtens lade sig gøre....nu er sammenligningen med to 40 år gamle film(??) nok ikke så relevant idag, og hele bare lav en god historie og et godt manuskript argumentet er også lidt bleh, for det mener de jo altid at de gør, så ja men jo det kan da lade sig gøre :D
Gravatar

#5 SublimeKen 3 år siden

De klarede det nu meget godt med Thor, hvor den følelsesmæssige svaghed de gik efter nok var tørsten efter hævn.
Gravatar

#6 Mejse 3 år siden

#5 jep men der er jo også tale om følelsesmæssige og karakter mæssige svagheder, og det har jo aldrig været en mangelvarer hos ham...superman er jo som en slags blanding mellem captain america og thor....gør alt det rigtige og har all dat power....tror det er der problemet er :)
Gravatar

#7 Fc-Sonny 3 år siden

Der er gået for meget tjubang og rabalder i den.
Med Superman skal der være mere fokus på den gode historie og mindre fokus på smadrede bygninger.
Man fandt formlen med Superman I & II. Det skal vi tilbage til. Der formåede man at imponere folk med hvad Superman kunne. Siger man til folk i dag at en person kan flyve, så trækker de bare på skulderne og siger nå, og det er på grund af den måde film laves på i dag. Alt skal hele tiden være mere ekstremt, alt skal smadres og det skal være vildere end sidst... Få nu fokus på den gode historie.

De Supermanfilm der laves i dag er jo bare en blandt de andre superheltefilm. Det skal være noget unikt der står helt alene.
Gravatar

#8 Salt 3 år siden

Jeg vil også mene at Superman har brug for flere små scener med mennesker hvor han reder dem. vis med billeder hvorfor Superman selvom han stort set er gud vælger at leve på jorden og rede mennesker konstant, når han kunne herske over os eller forlade jorden og finde en planet der ikke hele tiden slås med hinanden. Der har du noget at arbejde med.
Gravatar

#9 Star Trek fever 3 år siden

Historien er lige meget. Bare gå efter det sikre:

https://filmz.dk/dc-films-overvejer-black-panther-...

Så kan det ikke gå galt
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#10 Gridlock 3 år siden

#2 Nu er Alan Burnett ikke en amatør når det kommer til og lave film.
Jo vidst tegnefilm, men stadigvæk.

Vil også påstå at både Alan Burnett og Bruce Timm ser ud til og kende Superman langt bedre end de nuværende folk ved DC ser ud til.

Skriv ny kommentar: