Den aldrende Captain America er hele 112 år gammel i slutningen af “Avengers: Endgame”.

Der har hersket forvirring blandt MCU-fans om alderen på Steve Rogers i den afsluttede scene i “Endgame”, hvor han videregiver sit skjold til Falcon.

Nu har Marvel Studios frigivet hele “Avengers: Endgame”-manuskriptet, der slår den præcise alder fast på Steve Rogers – læs manuskriptet her.

Da Steve Rogers skal aflevere Evighedsstenene tilbage til slut, rejser han som bekendt tilbage og lever et liv sammen med Peggy Carter.

Det foregår i 1949, hvorefter han igen mødes med Sam Wilson i år 2023. På det tidspunkt er Steve Rogers 112 år.

Næste skridt for den nye Captain America bliver formentlig i Disney Plus-serien “The Falcon and the Winter Soldier”, som får premiere i efteråret 2020.

Læs også ‘Nye Marvel-dragter til The Falcon og The Winter Soldier – 4 billeder fra første MCU-serie‘.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 filmz-Den Lyserøde Panda 1 år siden

Det giver da ikke mening, når han har levet gennem 50'erne, 60'erne, 70'erne, 80'erne og 90'erne to gange. Det må da være mere end 112 år.
Gravatar

#2 sraw rats 1 år siden

#1
60'erne, 70'erne, 80'erne og 90'erne 1 gang.
Jo mindre at være frossen er at leve :-)
Gravatar

#3 Magpie 1 år siden

#1 Måske er tanken at hans krop ikke er blevet ældre mens han var frosset ned, så den periode tæller kun én gang. Så er det kun tiden efter Steve blev optøet, som er levet dobbelt.
Gravatar

#4 filmz-Den Lyserøde Panda 1 år siden

Men han bliver da omtalt som en 100ish årig mand i en af filmene inden han rejste tilbage i tiden. Så der talte det at være frosset ned. Det er jo heller ikke sådan at man pauser sin alder fordi man er i koma fx. Jo jo kroppen ældes ikke på køl, men den har jo stadig den alder den har.
Gravatar

#5 SublimeKen 1 år siden

#4

Præcis. I Winter Soldier siger han "im a 100 years old, im not dead". Måske er det derfor den afsløring ikke kom med i selve filmen. Teknisk set er han jo sådan set 182 år gammel, og den tid han har været vågen-levende agtigt må så være 112 år.

Skriv ny kommentar: