Fredagens store biografrokade i MCU kommer også til at påvirke serierne på Disney+.

Marvel Studios har sat gang i en større rokade. “Black Widow” er udskudt til november, hvilket flytter “Eternals”, hvilket flytter “Shang-Chi”, hvilket flytter “Doctor Strange 2”, hvilket flytter “Thor 4”.

Alt er udskudt til en senere dato. Fredag var der dog ingen udmelding om de kommende MCU-serier på Disney Plus. Men det kommer sandsynligvis.

Serierne har dog ikke samme behov for at udmelde premieredatoer i god tid, som tilfældet er med filmene, fordi premieren er internt på Disney Plus – en biografpremiere kræver længere forberedelse.

Derfor har “The Falcon and the Winter Soldier” endnu officielt premiere til august, men den bliver formentlig udskudt til slutningen af 2020.

Den første MCU-serie mangler endnu at optage scener, der blev afbrudt på grund af coronakrisen. Derfor er august næppe realistisk.

Samtidig forventes det, at “Black Widow” lægger direkte op til “The Falcon and the Winter Soldier”, hvilket sandsynligvis betyder, at serien først får premiere efter “Black Widow”-premieren til november.

Måske overtager “The Falcon and the Winter Soldier” i stedet Disney Plus-datoen fra “WandaVision” til december?

Det vil betyde, at “WandaVision enten kan blive fremrykket eller udskudt. Serien er primært optaget i studiekulisser og mangler efter sigende kun post-produktion, som der stadig arbejdes på – dog i et mindre omfang.

Derfor kan “WandaVision” formentlig nå at blive færdig til at august og overtage premieretidspunktet fra “The Falcon and the Winter Soldier”. Det vil sikre indhold til Disney Plus, der bliver nødt til at levere nyt indhold, hvis væksten og fremgangen skal fortsætte.

Mod en tidligere “WandaVision”-premiere taler den tætte forbindelse til “Doctor Strange in the Multiverse of Madness”, der er blevet udskudt fra maj til november 2021.

Elizabeth Olsens rolle som Wanda Maximoff/Scarlet Witch fortsætter således direkte fra “WandaVision” ind i “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” – derfor bør der næppe gå for lang tid imellem de to.

Læs også ‘Massiv MCU-rokade: Marvel ændrer hele Phase 4‘.

Den store MCU-rokade har dog generelt sikret Marvel arbejdsro. “Loki”-produktionen er også indstillet, og netop “Loki” skulle have direkte forbindelse til “Doctor Strange 2” og “Thor: Love and Thunder”, der også er udskudt. Nu bliver der tid til at indhente det forsømte.


Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: