Marvel MCU rokade Phase 4 premiere corona / Filmz.dk

Massiv MCU-rokade: Marvel ændrer hele Phase 4


Marvel Studios tildeler nu “Black Widow” en ny premieredato – annoncering af “Captain Marvel 2”.

“Black Widow” er tilbage på biografernes premiereplan, men først til den 6. november, hvor “Eternals” tidligere skulle have premiere. Det sætter gang i en større MCU-rokade.

“Eternals” flytter nu til 12. februar i 2021 i stedet for “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”.

“Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” flytter til den 7. maj 2021, hvor “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” skulle haft premiere.

“Doctor Strange in the Multiverse of Madness” får i stedet premiere den 5. november 2021, hvilket skubber “Thor: Love and Thunder” til den 18. februar i 2022, hvilket flytter “Black Panther 2” til den 8. maj 2022.

Endelig er “Captain Marvel 2” officielt annonceret til den 8. juli i 2022. 2022-filmene er officielt regnet som Phase 5-film, men den faktiske opdeling er mere end usikker efter denne rokade.

Der er intet meldt ud om “Ant-Man 3”, der var forventet at få premiere i 2022, men som nu sandsynligvis bliver skubbet til 2023.

Læs også ‘“Black Widow”-udsættelse kan få store konsekvenser for MCU‘.

“Spider-Man 3” har stadig premiere i juli 2021, men er ikke en del af annonceringen fra Marvel Studios, da det er Sony Pictures, der ejer og distribuerer den.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Gorman 1 år siden

Så de bliver vel reelt alle bare skubbet 1/2 års tid...?
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

Skriv ny kommentar: