Anthony Mackie (“Pain & Gain”) er for alvor ved at ramme stjernestatus efter at have spillet superhelten Falcon i Marvels biografaktuelle “Captain America: The Winter Soldier”. Nu fortæller Mackie så, at han næsten blev politianmeldt for at signere plakater med sin karakter på.

Se også: Kvinde arresteres for ikke at aflevere Jennifer Lopez-film tilbage

Marvel-skuespilleren uddyber, at han fik en opringning fra sin storesøster, der fortalte, at hun stod i en butik og så på en række plakater med Falcon-karakteren. I begejstring over sin første personlige plakat skyndte Anthony Mackie sig at køre ned i butikken for at se dem. Her fik han den idé, at det kunne være sjovt, hvis han signerede plakaterne, sådan at folk kunne købe plakaterne med autografer på. Mackie fortæller videre, at han efterfølgende gik i gang med at signere dem alle.

Problemer opstod dog, da butiksejeren så, hvad han havde gang i. Anthony Mackie forsikrede ham om, at det var helt okay, men butiksejeren truede alligevel med at politianmelde Mackie og forlangte betaling for de signerede plakater. Marvel-skuespilleren tog dog oplevelsen med et smil og købte alle plakaterne. Mackie sendte senere et brev til ejeren og inviterede ham til premieren på filmen. Efter filmen bad butiksejeren så om Mackies autograf. Det sagde Mackie ja til og jokede i den forbindelse med, at han så ville have pengene for plakaterne tilbage.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Chronotau 9 år siden

Og hvornår var han så næsten blevet arresteret? Næsten politianmeldt, ja, men ikke arresteret - der er lang vej imellem de to..
Gravatar

#2 Corax 9 år siden

#1 Præcis. Tag jer sammen Filmz.
Gravatar

#3 BN 9 år siden

Som taget ud af bladet "Kig ind" ..... hvilket ikke er ment som en ros.
"The feel of the experience is the important thing, not the ability to verbalize or analyze it." (Stanley Kubrick)
Gravatar

#4 bnm 9 år siden

gossip, indeed.
Gravatar

#5 Driver 9 år siden

Og igen, igen brok fra Filmz-læsere. ;)

Fed historie i øvrigt. Her er vist tale om en mand, der ikke tager sin succes for givet, men måske er den allerede ved at stige ham til hovedet - På en god måde. :P
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#6 Lord Beef Jerky 9 år siden

Jeg synes nu også, det er en fin lille historie.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#7 MuManden 9 år siden

Er der ikke noget med at man kan slå sådane gossip historier fra et eller andet sted?
Ikke forbi jeg har brug for det, da det er en sød lille historie, men det er der tydeligvis 4 brugere der godt kunne bruge nogle sekunder på at finde, i stedet for at brokke sig.
http://profiles.us.playstation.com/playstation/psn/profiles/MuManden
Gravatar

#8 BN 9 år siden

MuManden (7) skrev:
i stedet for at brokke sig.


Jeg har aldrig nogensinde før brokket mig over nyheds-standarden på Filmz.dk. Men det er en kendsgerning, at en del brugere i den senere tid har givet udtryk for, at standarden er lavere end tidligere. Det er såmænd ikke noget jeg selv har tænkt så meget over, men jeg kunne alligevel ikke lade være med at tænke på hvad det er de mener, da jeg læste denne her "nyhed".

Jo, det ER da "en sød lille historie", som ikke nødvendigvis hører ind under "sladder" (selvom man ikke altid kan vide det med sikkerhed) eller behøver være usand/opdigtet. Men det er så sandelig også en uendeligt TYND historie uden nævneværdig substans. Der findes i forvejen masser af leverandører af sådanne overfladiske, mere eller mindre ligegyldige nyheder på internettet og indenfor de trykte medier. For disse er det "nyheder" når en popsanger eller skuespiller kører for stærkt i trafikken eller skejer ud som følge af for meget alkohol, når en bestemt skuespiller er aggressiv overfor en paparazzi-fotograf eller giver vedkommende fingeren, når to kendisser har indledt et forhold, når et berømt par har ægteskabelig krise, når en skuespiller er flink til at skrive autografer ved et tilfældigt/ikke-planlagt møde med sine fans, når én berømthed springer ud som homoseksuel, og når en anden går på slankekur på grund af for mange deller, når en skuespillerinde måske/måske ikke har fået lavet kirurgiske indgreb for skønhedens skyld, når filmstjerner holder ferie et bestemt sted, når kendisser udtaler sig om deres politiske holdninger eller blot om deres personlige musiksmag, når det kommer frem at en skuespiller ofte går hårdt til de våde varer eller bruger piller eller stoffer, når en skuespiller har talt grimt til en eks-kæreste eller måske svinet en kollega til ... o.s.v.

For mig er interessante film-nyheder lig med eksempelvis oplysninger omkring nye filmprojekter, filmatiseringer af bøger eller tegneserier m.m., nyheder omkring castingen til en kommende film (dog om muligt helst baseret på andet og mere end løse rygter), videoklip fra optagelserne til en film, interviews med filmfolk angående film, saglige portrætter eller dokumentarer om filmfolk, alt vedrørende prisuddelinger indenfor filmbranchen (på nær hvilken kjole en skuespillerinde havde på under arrangementet!), berømte filmfolks død, samarbejde mellem store instruktører, trailers til kommende film, klip eller smagsprøver fra nye eller kommende film, praktiske problemer under produktionen af en film, nyheder omkring CGI, billedformat (som f.eks. da Peter Jackson valgte at skyde Hobbit-trilogien i 48 fps), bygningen af kulisser og valget af steder en film skal skydes, nyheder angående remakes, reboots, prequels, sequels ... o.s.v.

Kort sagt: Saglige nyheder.
"The feel of the experience is the important thing, not the ability to verbalize or analyze it." (Stanley Kubrick)
Gravatar

#9 Barry Lyndon 9 år siden

# 8

Tænk sig at folk ikke engang evner et bette svar/reaktion til et så velargumenteret og fyldigt standpunkt. I særdeleshed når det rent faktisk handler om Filmz tilstand - hvad siden er og bør være (det må da være i alles interesse??!).

Jeg siger godt brølt BN og er 100 procent enig med dig.
Gravatar

#10 BN 9 år siden

#9:

Takker ydmygt. :-)
"The feel of the experience is the important thing, not the ability to verbalize or analyze it." (Stanley Kubrick)

Skriv ny kommentar: