Hvis man vil tjene penge på sin film, så er det klogt træk at forsøge at få Scarlett Johansson på rollelisten. Black Widow-stjernen er nemlig blevet den kvindelige skuespiller, hvis film har indtjent flest penge nogensinde.

Se også: Hollywood-kritik: Scarlett Johansson ‘hvidvasker’ japansk rolle

Johansson havde sin første rolle som ti-årig i Rob Reiners “Det perfekte barn” fra 1994. Hun har også haft en lang række roller i mindre film, såsom Coen-brødrenes “The Man Who Wasn’t There”og Sofia Coppolas “Lost in Translation”.

Det er dog Marvel-filmene, der har størst ære af, at Johansson nu er den mest indtjenende filmkvinde nogensinde. Med en indtjening på 623 millioner dollars i USA er “The Avengers” med afstand Johanssons største succes. På de efterfølgende pladser ligger “Avengers: Age of Ultron” og “Captain America: Civil War”.

Scarlett Johanssons film har til dato indtjent omkring 3,3 milliarder dollars i USA. Det rækker til en 10.-plads på pengelisten.

Hele top10 ser sådan her ud:

1. Harrison Ford – 4,8 milliarder dollars.
2. Samuel L. Jackson – 4,6 milliarder dollars.
3. Morgan Freeman – 4,4 milliarder dollars.
4. Tom Hanks – 4,3 milliarder dollars.
5. Robert Downey, Jr. – 3,9 milliarder dollars.
6. Eddie Murphy – 3,8 milliarder dollars.
7. Tom Cruise – 3,6 milliarder dollars.
8. Johnny Depp – 3,4 milliarder dollars.
9. Michael Caine – 3,3 milliarder dollars.
10. Scarlett Johansson – 3,3 milliarder dollars.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 moulder666 7 år siden

Velfortjent. Og hun skal sgu nok nå at overhale Michael Caine, Johnny Depp og Eddie Murphy i hvert fald!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#2 X&O 7 år siden

Jeg forstår ikke hvordan den liste er udregnet. En mand som Orlando Bloom har fx været med i 3x Ringenes Herre (ca. 1 mia. hver) + 2x Hobitten (ca. 1 mia. hver) + 3x Pirates of the Caribbean (ca. 2,5 mia. tilsammen) + det løse (+/- 0,5 mia.). Det giver i hvert fald mere end Harrison Fords 4,8 mia. Nogen der ved hvordan de regner det her ud?
Gravatar

#3 knx 7 år siden

X&O (2) skrev:
Jeg forstår ikke hvordan den liste er udregnet. En mand som Orlando Bloom har fx været med i 3x Ringenes Herre (ca. 1 mia. hver) + 2x Hobitten (ca. 1 mia. hver) + 3x Pirates of the Caribbean (ca. 2,5 mia. tilsammen) + det løse (+/- 0,5 mia.). Det giver i hvert fald mere end Harrison Fords 4,8 mia. Nogen der ved hvordan de regner det her ud?


De tager gennemsnittet af samtlige Box Office film, som skuespilleren har været med i, men det er kun det som filmene har tjent hjem i USA, som der bliver medregnet.
Derfor er Orlando Blooms største film, Pirates of the Carribean - Dead Mans Chest, med $423 mil., hvor Star Wars: The Force Awakens lyder på $936 mill. Dertil er det også vigtigt at notere sig, at Harrison Ford har medvirket i 41 Box Office titler, hvor Orlando Bloom kun har med virket i 17 - så selvom Orlando har et gennemsnit på $165 mill. pr film, og Harrisson Ford kun kan præstere $118 mill, så vinder han alligevel i det lange løb.

Netop antallet af film er en væsentlig faktor, da en skuespiller som Bruce Willis, som ligger #13 på den liste, at selvom han kun kan præstere at hive $50 mill. hjem pr. film, så gør antallet af film (60), at han ligger sig i den bedre ende af den liste.

Det kan sammenlignes lidt med Caroline Wozniacki, som kun opnåede at blive nr. 1 på verdensranglisten, fordi hun spillede mange flere kampe end sine modstandere igennem flere år.

Hele listen kan ses her: http://www.boxofficemojo.com/people/?view=actor&am...
Gravatar

#4 Nagash 7 år siden

Hun har former som en rigtig kvinde, hun er rødblondt og hun kan slås. What's not to like? :P

Nå ja, og så kan hun rent faktisk spille skuespil :D
Gravatar

#5 kblood 7 år siden

Ja, det med antallet af film, så er alle de skuespillere som ligger over Johansson mænd som er mindst 10 år ældre end hende, ofte også 20 år. Så hun har vidst ret god mulighed for at indhente dem hvis antallet af film er en faktor.

Det kræver jo så at hun fortsat kan finde film at være med i når hun begynder at få rynker, men det er jeg nu ret sikker på at hun kan. I filmen "Her" var hun jo endda kun en stemme.

Skriv ny kommentar: