Men in Black 3” kan ses i biograferne i næste uge, men i mellemtiden er filmens galleri blevet opdateret med en masse nye billeder, der ikke mindst giver et kig på filmens mange aliens, som kunne være en “Star Wars”-film værdig.

Se billederne her.

I “Men in Black 3” vender agenterne J og K endelig tilbage… i tiden! Gennem de sidste 15 år har J efterhånden set flere utrolige ting end de fleste i forbindelse med sit arbejde for MIB, men selv ikke de mange aliens har forvirret ham så meget, som hans sky og indesluttede partner, K.

Så da en morder fra fortiden bringer både K’s liv – og menneskehedens overlevelse – i fare, rejser agent J tilbage til 1969 for at redde sin makker og resten af verden, når han nu alligevel er i gang. Her møder han den unge agent K, og så får han endelig indblik i et par af de hemmeligheder, som vor tids K aldrig har fortalt ham…

Både Will Smith og Tommy Lee Jones vender tilbage som makkerparret K og J, der denne gang får hjælp af Josh Brolin i rollen som den unge K.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Nukleon 12 år siden

http://www.telegraph.co.uk/news/picturegalleries/h... Det var det jeg havde set den før.
Gravatar

#2 duuk74 12 år siden

Jeg tror mere og mere på den film her, efter at ha set traileren og nu billederne. Skal nok blive sjovt.
100.000 lemmings can't be wrong
Gravatar

#3 PredatorX 12 år siden

Så lige Totalt Films anmeldelse... av av! Det håb jeg havde for filmen er pist borte. Godt man kan gense den første så.. :)
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#4 Jack Slater 12 år siden

Er stor fan af etteren, synes den formår helt perfekt at være "skør" uden at "kamme over" og hele tiden være troværdig. Nummer 2 kammede hurtigt over og jeg synes virkelig den var en skygge af den første.

Håber ikke dette sker med nummer 3!

Skriv ny kommentar: