Da den nye “Star Trek” stadig var i de tidlige faser af casting, blev det rygtet, at Matt Damon var på tale til rollen som William Shatners ikoniske Captain Kirk. Få troede dog på, at der var hold i rygtet, så der blev ikke gjort det store ud af det, og snart var det glemt igen.

Nu kan filmens instruktør J.J. Abrams dog imidlertid fortælle, at Damon og han faktisk havde talt sammen om at få Damon til at påtage sig rollen, men at det nok ikke blev til noget.

Jeg kontaktede faktisk Matt, og vi havde nogle diskussioner, men der er altid en årsag til, at tingene sker, som de gør,” udtaler Abrams.

Tidligere havde der også været snak om, at Tom Cruise skulle have spillet den mindre rolle som Captain Pike.

I stedet blev det Chris Pine, der fik rollen som Kirk, og Bruce Greenwood, der blev castet som Pike i filmen, der har premiere 8. maj.


Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Eat this 11 år siden

Det er vist godt han ikke blev den nye Kirk, han skal bare komme igang med den næste Bourne.
Gravatar

#2 chronaden 11 år siden

Ville hellere have set ham som kirk end at koge mere suppe på bourne..
http://www.lebowski.dk/film.html
Gravatar

#3 Ericmase 11 år siden

Ville hellere se ham som Bourne igen.
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#4 filmz-Serialhealer 11 år siden

Mat Damon ville have været helt fin som Kirk, er jeg sikker på. Er mere tilfreds med, at Tom Criuse ikke er med i filmen. Kan ikke se film med ham mere, uden jeg kommer til at tænke på Scientology og ideen om overmennesket.
Gravatar

#5 Bony 11 år siden

#4 - Jeg tror at der er noget du har misforstået. "Overmennesket" har intet med Scientology at gøre og er på sin vis slet ikke et negativt udtryk. Så vidt jeg ved er der ingen tanker om biologiske "overmennesker" i Scientology. Faktisk er alle mennesker netop på lige fod, ligegyldig hvad hudfarve, race eller tro, de tilhører.

At du giver udtrykket "overmenneske" en negativ klang, kan vi blandt andet give Elisabeth Nietzsche skylden for. Hun omskrev sin bror, Friedrich Nietzsches tekster til nazistisk propaganda, heriblandt hans "Zarathustra", hvor også "overmennesket" til dels stammer fra. Hun var en ko.

Nietzsche selv var stor modstander af nazismen og foragtede sin søsters antisemitiske synspunkter.

Nå, nok historietime (og udgydelse af galde) for i nat, jeg bliver bare lettere irriteret hvis der forekommer misforståelser af denne art. :)
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#6 filmz-Serialhealer 11 år siden

Sorry, hvis jeg har fået noget galt i halsen.
Har bare altid syntes, at det var kvalmt med alle de Hollywood skuespiller og deres tro på, at de var bedre end alle andre. Måske det er helt forkert, så jeg bøjer mig i støvet.
Så er der kun spørgsmålet tilbage om pengemaskinen og alt det sekteriske, men det gemmer vi til en anden dag :)
Gravatar

#7 Bony 11 år siden

#6 - Sekterne og deres respektive pengemaskiner, kan vi dog sagtens blive enige om er noget bs. Så den behøver vi ikke gemme. :)
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#8 BN 11 år siden

Matt Damon kunne have været Captain Kirk


Og Brad Pitt kunne have været Jason Bourne. ... Men heldigvis blev ingen af delene til noget. ;-)
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/

Skriv ny kommentar: