Tilbage i maj kunne Matt Damon berette, at “The Bourne Ultimatum” ville blive den sidste film i serien for hans vedkommende, men for nyligt kunne skuespilleren i et interview afsløre, at han alligevel ikke vil udelukke en film til i den actionfyldte spændingsserie om manden uden navn, Jason Bourne.

”Figuren betyder personligt meget for mig, fordi figuren har gjort så meget for min karriere. Det sætter mig i en position, hvor jeg har mange flere valg med hensyn til hvilke slags film, jeg har lyst til at lave,” udtaler Damon til Reuters.

”Hvis instruktøren Paul Greengrass om nogle år måske var interesseret i at lave endnu en, ville jeg skam også gøre det. Jeg tror ikke, nogen af os helt har fulgt karakteren til døren endnu.”

Hvis Greengrass, der instruerede “Bourne duellen” og “The Bourne Ultimatum”, skulle beslutte sig for at udarbejde en fjerde film, er det sandsynligt, at den nye film vil benytte sig af den fjerde bogs titel, “The Bourne Legacy”.Vis kommentarer (34)
Gravatar

#21 Silver666 16 år siden

Bring it on :)
Gravatar

#22 filmz-Is 16 år siden

Ultimatum var årets bedste action-film, så jeg ser frem til den næste, så længe Matt Damon statig har hovedrollen...
Gravatar

#23 BN 16 år siden

Ultimatum var ikke nødvendig i mine øjne, kunne godt lide afslutningen på Supremacy, og den måde historien blev taget op på igen fungerede ikke rigtig for mig. Virkede lidt som om det var meningen at serien skulle slutte med Supremacy, og at de så bagefter besluttede sig for at lave Ultimatum.


"Bourne Identity" er en uafsluttet historie, for

(1) Bourne fandt ikke hjem til USA og

(2) fandt heller ikke manden, der havde trænet ham, samt

(3) fandt heller ikke ud af hvordan han selv var endt som dræber-agent, ligesom

(4) ALLE bagmænd heller ikke blev fanget - og det kræver historien! (jævnfør i den forbindelse tv-versionen med Richard Chamberlain, hvor alle disse fire ting skete og skabte en slags forløsning)

Heller ikke i "Supremacy" skete alle disse fire ting.

Men det gjorde de til gengæld i "Ultimatum".

... Til gengæld må jeg så sige, at jeg har svært ved at se nogen plotmæssig begrundelse for en 4'er. Hvilke fjender er der tilbage, når hele Treadstone/Blackbriar-projektet er blevet afsløret via Pamela Landy's fax, de sidste overlevende bagmænd er blevet arresteret og nyhedsmedierne har afsløret historien? Hvem skulle jagte Bourne nu? "The good guys", d.v.s. Pamela Landy og hendes loyale medarbejdere, herunder Nicky kan jo bevidne, at Bourne har en stor andel i, at dræber-organisationen er blevet afsløret og standset definitivt.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#24 vapor 16 år siden

The Bourne Legacy ?
Gravatar

#25 Zabriskie 16 år siden

Jeg glæder mig til en Bournefilm hvor Jason Bourne laver andet end at finde ud af hvem han er... det blev sgu lidt af et kedeligt plot i længden, toptrænede folk jager toptrænede folk for at finde ud af hvem toptrænede folk er...
Le temps détruit tout
Gravatar

#26 Lawman. 16 år siden

#23, der er nok nogle der ville sætte pris på en spoiler-markering, men alligevel - det er nok de færreste der ikke har set den:)
Gravatar

#27 BN 16 år siden

#26:

Nåja,det kan du da have ret i. Ved ikke om en af staff-medlemmerne kan sætte spoiler-advarsel de relevante steder?

... På den anden side set: Selve nyheden om en mulig 4'er engang i fremtiden, er jo i sig selv lidt af en spoiler - Bourne overlevede altså! :-)
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#28 filmz-Scarface 16 år siden

De kunne evt. bruge historien fra Ultimatum-bøgen, hvor Jason Bourne kæmper mod terroristen, Sjakalen Carlos. Det ville give mening.
Oasis' nye album "Dig Out Your Soul" ude i oktober 2008
Gravatar

#29 natterjack 16 år siden

#23

Meget muligt historien op til Supremacy er uafsluttet i den forstand at alle ting ikke er blevet forklaret, men det er jo ikke ensbetydende med at film-serien ikke kan have en tilfredstillende slutning, jeg kunne personligt godt lide den. Jeg manglede ikke rigtig at finde ud hvordan han er blevet som han er, hele historien om forvandlingsprocessen endte også med at være ret uinteressant i Ultimatum, efter min mening.
Gravatar

#30 filmz-bullettooth 16 år siden

tjaaaa, alt andet en remakes er velkomen i min bog i øjeblikket. Så kom da bare med den.....
--------- for rent ---------

Skriv ny kommentar: