Tilbage i maj kunne Matt Damon berette, at “The Bourne Ultimatum” ville blive den sidste film i serien for hans vedkommende, men for nyligt kunne skuespilleren i et interview afsløre, at han alligevel ikke vil udelukke en film til i den actionfyldte spændingsserie om manden uden navn, Jason Bourne.

”Figuren betyder personligt meget for mig, fordi figuren har gjort så meget for min karriere. Det sætter mig i en position, hvor jeg har mange flere valg med hensyn til hvilke slags film, jeg har lyst til at lave,” udtaler Damon til Reuters.

”Hvis instruktøren Paul Greengrass om nogle år måske var interesseret i at lave endnu en, ville jeg skam også gøre det. Jeg tror ikke, nogen af os helt har fulgt karakteren til døren endnu.”

Hvis Greengrass, der instruerede “Bourne duellen” og “The Bourne Ultimatum”, skulle beslutte sig for at udarbejde en fjerde film, er det sandsynligt, at den nye film vil benytte sig af den fjerde bogs titel, “The Bourne Legacy”.Vis kommentarer (34)
Gravatar

#11 filmz-klausbech 16 år siden

UUhhh Ja. Syntes at 3'eren var helt utrolig fed. Så jeg slutter mig gerne til koret der vil have flere film. Til gengæld må matrialet gerne være iorden. Så de skal ikke begynde at få alle mulige klaphatte fra Hollywood, ind i projekterne. Så længe at det er Greengrass og Matt, der laver filmene, så er de i sikre hænder, efter min mening.
Lord vader..............
Yes Master...
Riiiiiiiiiisssssssssssseeeeeeeeeeeeeee.
Gravatar

#12 filmz-michaell 16 år siden

#1 Helt enig! Det er ikke nødvendigt med flere Bourne film, men hvis Damon og Greengrass begge er med, så skal det nok blive godt. Indtil videre vil jeg se frem til Greengrass' kommende "They Marched Into Sunlight".
A slavish concern for the composition of words is the sign of a bankrupt intellect. Be gone, odious wasp! You smell of decayed syllables
Gravatar

#13 Lawman. 16 år siden

Nu har de indtil videre lavet 3 gode film, men muligheden for at en eventuel 4'er ikke bliver en succes foreligger altså, også selvom det er Greengrass der står bag. Og når titlen derudover muligvis bliver The Bourne Legacy, ja så vil det ikke se så heldigt ud:)
Gravatar

#14 filmz-DocDoom 16 år siden

Jeg siger heller ikke nej til en Bourne 4.

Ellers har jeg flg. titelforslag til flere Bourne-film:

Bourne Is Born - The Bourne Prequel
Bourne Re-Born - The Bourne Afterlife
That's no moon. It's a space station.
Gravatar

#15 filmz-michaell 16 år siden

#13 ...men muligheden for at en eventuel 4'er ikke bliver en succes foreligger altså, også selvom det er Greengrass der står bag

Blasfemi!!
A slavish concern for the composition of words is the sign of a bankrupt intellect. Be gone, odious wasp! You smell of decayed syllables
Gravatar

#16 The Insider 16 år siden

Ja, eller Bourne vs. Ole Bourne-dal. Whoever wins... we lose.
War. War never changes.
Gravatar

#17 natterjack 16 år siden

Ultimatum var ikke nødvendig i mine øjne, kunne godt lide afslutningen på Supremacy, og den måde historien blev taget op på igen fungerede ikke rigtig for mig. Virkede lidt som om det var meningen at serien skulle slutte med Supremacy, og at de så bagefter besluttede sig for at lave Ultimatum.
Gravatar

#18 The Insider 16 år siden

#17, faktisk ganske enig.
War. War never changes.
Gravatar

#19 filmz-michaell 16 år siden

#17 Synes nu at Ultimatum var ret vigtig at få med. Den var ikke så fokuseret på Bourne karakteren som Supremacy var, men jeg synes nu det var på sin plads at få rundet historien af. Jeg var personligt meget glad for den måde de havde inkorporeret Supremacy's slutning ind i Ultimatum. Dog skal det lige siges at Supremacy stadig er min favorit.
A slavish concern for the composition of words is the sign of a bankrupt intellect. Be gone, odious wasp! You smell of decayed syllables
Gravatar

#20 king b 16 år siden

#19, faktisk ganske enig. :-)

Skriv ny kommentar: