Matthew Vaughn (“Layer Cake”, Stardust”) skal instruere filmatiseringen af Mark Millars tegneserie “Kick-Ass”, der omhandler en 16-årig knægt, som elsker tegneserier. En dag beslutter drengen sig for at efterligne sine idoler fra de kulørte sider – han vil være verdens første ægte superhelt og bekæmpe kriminalitet.

Millars “Kick-Ass” udkom første gang i februar i år, men allerede i december 2007 blev aftalen om filmprojektet indgået.

Chloe Moretz er blevet castet i filmen som en vild 11-årig pige, der hakker kriminelle ihjel med sit ninjasværd. Christopher Mintz-Plasse er i forhandlinger om at spille en gangstersøn, som forsøger at afsløre Kick-Ass’ identitet.
Der er endnu ikke fundet en skuespiller til hovedrollen som Kick-Ass.

Matthew Vaughn har selv skaffet filmens budget på $30 mio., eftersom ingen studier var interesseret pga. tegneseriens ultravoldelige indhold, hvor store børn angriber voksne.

Millar er også manden bag tegneserien “Wanted”, som rammer biograferne 22. august i en actionfyldt filmatisering med Angelina Jolie og James McAvoy i hovedrollerne.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: