DCEU-filmene under Zack Snyder har fået kritik for at være for mørke. Det vil favoritten som “Man of Steel 2”-instruktør, Matthew Vaughn, ændre på, hvis han vælger at sige ja til jobbet.

Se også: ”Kick-Ass”-instruktør er favorit til “Man of Steel 2″

Kingsman”-instruktøren har været til samtaler hos DC Films om jobbet, men der er endnu ikke lukket en aftale. Og det bliver der måske heller ikke, fordi Vaughn vil lave noget radikalt anderledes end Snyder:

”Mit hovedfokus ville være – det er virkelig kedeligt, men at lave en ‘Superman’-film. Jeg føler ikke en rigtig Superman – jeg synes, at Donner gjorde det til perfektion til den tid,” siger Vaughn til Collider.

Således roser instruktøren Richard Donners “Superman” fra 1978, imens han også åbenlyst kritiserer “Man of Steel” af Zack Snyder. Spørgsmålet er nu, om DC Films vælger Vaughns version:

”Jeg vil lave en moderne version af Donners. Vende tilbage til kildematerialet… For mig er Superman farve, feel-good, heltemod. Han er lysets ledestjerne i mørket. Og det er det, jeg synes, at Superman skal være.”

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 Tsunamijhoe 4 år siden

Det må man da ikke håbe..Man of steel er netop en af de mest underholdende DC film nogensinde.

jeg mener en "feel-good" superman film,ja det er lige det vi har brug for, NOT!!!!!
Gravatar

#2 Johnny42 4 år siden

Så folk kan ikke lide mørke film?!?

Det er så grunden til at The Dark Knight er blandt verdens bedste Comic Book movies, eller ??

Captain America: The Winter Soldier vurderer jeg til at være blandt MCU's 2 bedste film(den anden er Guardians og the Galaxy). Den er samtidig med også langt mørkere end hvad MCU har for vane.

Bare i år har vi fået Logan, hvor der ikke er nogen lykkelig udgang, og den film klarede det fantastisk i biograferne og kan være en outsider til en Oscar for bedste film.

Jeg synes Superman II er den bedste standalone Superman film der er lavet. men den stammer fra en anden tid. I dag vil jeg altså gerne have en film, hvor alting ikke er givet på forhånd. Selv Superman har begrænsninger, og han vil ikke altid kunne redde alle, og nogle gange bliver han også personligt ramt. Det er sådan noget der kan gøre en simpel karakter som Superman interessant. Derfor er det sidste vi har brug for at gøre universet lysere, for hvor er den interessante fortælling så, hvis alting alligevel ender godt til sidst.
Gravatar

#3 Mejse 4 år siden

#2 tror måske vi skal have fundet ud af hvad en "mørk" film er før vi begiver os ned af denne vej :)
Gravatar

#4 smolinsk 4 år siden

Wow hvor dejligt at høre, virkelig forfærdelig Man of steel, men også fordi Henry Cavill som spiller superman er røv kedelig og helt blottet for charme plus helt uden en Charmerende Lois Lane, de to ting mangler i den grad i man of steel. de gamle trumfer den nye med flere længder.
Gravatar

#5 Fc-Sonny 4 år siden

Den bedste nyhed jeg har læst i rigtig mange år.

Det er muligt at der findes folk som er vilde med de nye superman film, problemet er bare at det intet har med superman at gøre.
Gravatar

#6 kblood 4 år siden

Ja, Batman er meningen at det skal være en mørk film og Superman burde netop være som han siger. Jakob Stegelmann pointerede også i sin anmeldelse at det var trist at se en Superman film hvor Superman bliver så voldsomt ændret på. Ikke at der er noget i vejen med mørke superhelte film, jeg er da stor fan af Watchmen f.ex. men med Superman har det netop altid været meningen at han redder dagen, og så laver de en film hvor Supermans egen Metropolis har millioner af mennesker som bliver dræbt i en katastrofe han ikke fik stoppet. Wtf?

Derudover bliver han tvunget til at slå ihjel. Superman som altid finder en måde at undgå at slå sine fjender ihjel på. Ikke noget med at få Zod til at besvime ved at tage hans luft fra ham i lidt tid eller hvad han ellers lige kunne finde på.

Jeg syntes da ikke filmen var dårlig, men den bevægede sig godt nok et styk væk fra hvad der egentlig gør Superman til Superman, og det er netop ikke bare hans superkræfter.
Gravatar

#7 Geekalot 4 år siden

#6 Så tager dig og Jacob fejl :) det lykkedes aldrig supermand at stoppe doomsday, så der ikke er mange der dør. Så filmen hvad det angår er meget tro til tegneserien. :)
Gravatar

#8 nwinther 4 år siden

Kommer der ikke snart et Avengers-reboot?

Eller hvad med et Suicide Squad 2/Spiderman 3 Cross-over-reboot?
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#9 kblood 4 år siden

#7 Doomsday er fra 1992, og brød netop også med dette. Om det sker i tegneserien eller i en film ændre ikke rigtigt på det. Superman startede jo også helt tilbage i 1933, så at sige at det er "tro mod tegneserien" synes jeg afviser hvordan stilen har været i langt størstedelen af Supermans fiktionelle eksistens. Der er sket mange ting i Superman tegnerserier. Jeg mener også "Superman vs the Elite" startede som en tegneserie og den var også ret mørk. Det ændre ikke på at det går væk fra den originale stil.
Gravatar

#10 Geekalot 4 år siden

#9 alting går jo videre. 1932 er mange år siden. Men 1992 er dælme også mange år siden :)

Skriv ny kommentar: