Der har nu længe været stille omkring den lovede filmatisering af computerspillet “Max Payne”, og de mange forsinkelser på projektet har fået mange fans til at spekulere på om filmen er blevet skrinlagt.

Men Hollywood produceren Scott Faye kan i en artikel nu røbe at både den hævngerrige betjent Payne og det dystre videospil “Alice” snart vil kunne ses omsat til det store lærred.

Faye siger: ”Hvis alt går efter planen, vil Alice og Max Paynes lange rejse snart være ved vejs ende ved denne tid næste år. Og engang i 2007 vil begge disse spil sandsynligvis ramme det store lærred.”

Spillet “Alice” er en bizar udgave af Lewis Carrolls litterære klassiker, hvor man følger den unge Alice efter at hendes hjem er blevet ødelagt og hendes familie dræbt. Som den eneste overlevende efter ulykken vender hun tilbage til et mørkt og truende Eventyrland.

“Alice” blev oprindeligt skabt af American McGee hos Electronic Arts. Manuskriptet til filmversionen, der skal instrueres af Marcus Nispel, er skrevet af Erich og Jon Hoeber. Hovedrollerne skal besættes af Sarah Michelle Gellar og Shaun Landers.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#11 thomas040 17 år siden

Failure is a zero out.
Gravatar

#12 filmz-Scarface 17 år siden

Glæder mig til Max Payne. Halo bliver også fin med Peter Jacckson. Nu venter vi jo bare på en film bygget over Grand Theft Auto, Half-Life og God Of War.
Oasis' nye album "Dig Out Your Soul" ude i oktober 2008

#13 17 år siden

der findes en film der hedder Grand Theft Auto med Ron Howard.
Gravatar

#14 ks 17 år siden

#13 - ... Som ikke er bygget over computerspillet.

Skriv ny kommentar: