Der har nu længe været stille omkring den lovede filmatisering af computerspillet “Max Payne”, og de mange forsinkelser på projektet har fået mange fans til at spekulere på om filmen er blevet skrinlagt.

Men Hollywood produceren Scott Faye kan i en artikel nu røbe at både den hævngerrige betjent Payne og det dystre videospil “Alice” snart vil kunne ses omsat til det store lærred.

Faye siger: ”Hvis alt går efter planen, vil Alice og Max Paynes lange rejse snart være ved vejs ende ved denne tid næste år. Og engang i 2007 vil begge disse spil sandsynligvis ramme det store lærred.”

Spillet “Alice” er en bizar udgave af Lewis Carrolls litterære klassiker, hvor man følger den unge Alice efter at hendes hjem er blevet ødelagt og hendes familie dræbt. Som den eneste overlevende efter ulykken vender hun tilbage til et mørkt og truende Eventyrland.

“Alice” blev oprindeligt skabt af American McGee hos Electronic Arts. Manuskriptet til filmversionen, der skal instrueres af Marcus Nispel, er skrevet af Erich og Jon Hoeber. Hovedrollerne skal besættes af Sarah Michelle Gellar og Shaun Landers.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 Spanner 17 år siden

Hvor er Dr. Boll i al denne computerspilfilmatiséren?


Godt at se Alice er tilbage
"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666
"Do not talk to me about pork when we have a crisis on my hands!!" - Producerem
Gravatar

#2 filmz-noclando 17 år siden

#1 Det tyske skattely system er blevet fjernet (eller revideret kraftigt?) her i Januar 2006, så hvis vores bedste ven Uwe Boll skulle være med på denne her vogn, så skulle han vidst nok have købt rettighederne inden årskiftet. Men bare rolig iflg. imdb har han jo allerede sikret sig forholdsretten til at ødelægge optil flere computerspil.
Got gettiered?
Gravatar

#3 filmz-tom welling 17 år siden

Ja, deriblandt et af mine ynglingsspil til PSX, Fear Effect.
Gravatar

#4 Sealer 17 år siden

Max payne, håber de får lavet noget godt og i samme spil som spillet, for syns virkelig de har en fed stil, Elsker det spil (:

Nogen der ved om de vil bygge på de histore der er i spillet eller lave en ny ?
Gravatar

#5 travelogue 17 år siden

SMG som allice.. det er altså ikke en casting jeg er vildt tilfreds med. Spillet var fantastisk stemningfuldt, dystert og udsyret. Men kan hun andet end at sparke til zombier/vampyre etc?
har endnu ikke set en film med hende der overbeviser mig om hun burde være med i noget som helst...
Gravatar

#6 filmz-freakazoid 17 år siden

#5

Er du ikke en kende for gnaven, SMG har rent faktisk lavet et par gode film, men på den anden side, det kan jo godt være du ikke lige er til den genre, har du hørt om Cruel Intentions? Her spiller hun den største møgsæk og klare det faktisk ganske fint! eller hvad med Scooby Doo, her spiler hun bare den mest perfekte dumme ikke blondine! og tænk dig, komedie kan hun sørmer også, jeg kan ikke forestille mig en bedre Alice faktisk, kan lige se hende i det blå outfit, håret der er sat op med pandebånd og en kniv i hånden, Fantastisk spil som jeg stadig spiller den dag i dag!

Laver alle ikke film i dag de måske ikke burde have lavet?

Payne har jeg ingen mening om...
Would you do me af favor?
Gravatar

#7 MadMartigan 17 år siden

#4: Virker dit spil endnu?

Mit virker ikke efter jeg har fået ny computer :-(
I'm your huckleberry...
Gravatar

#8 travelogue 17 år siden

#6 Har set Cruel Intentions Og syntes ikke hendes skuespilspræstation var vanvittigt god. Tilfredsstillende men ikke over det. Men jo, måske er jeg lidt for gnaven, kan da godt være det bliver ok. Skal jo se den ligemeget hvad :)
Gravatar

#9 elwood 17 år siden

American McGee er kanon, glæder mig til hans nye spil fra eget firma Bad Day La

J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#10 thomas040 17 år siden

#3 jeg henviser lige til denne diskussion....

[url=http://www.filmz.dk/forum/item/17655/#first[/url]
Failure is a zero out.

Skriv ny kommentar: