Selvom “Terminator Salvation” først får premiere til juni, er instruktøren McG allerede begyndt at lægge planer for den femte film i franchisen.

Følgende tekst indeholder mulige spoilere.

”Jeg har en forventning om, at den næste film kommer til at foregå i 2011 [før Dommedag],” fortæller McG til FilmJournal.com.

”John Connor rejser tilbage i tiden, og han kommer til at skulle forene verdens militærmagter til den kommende Skynet-invasion. Tidsrejserne er blevet udviklet, så man kan sende mere end en nøgen robot tilbage i tiden. Så der vil være dræbermasiner og transportskibe, der kommer tilbage til vore tid, og Connor slår igen med almindelige, nutidige våben,” siger McG om sine idéer til filmen.

”Jeg tror også, at han møder en videnskabsmand, som ligner Robert Patrick [T-1000 i “Terminator 2”] meget, og de vil tale om stamcelleudvikling og om, hvordan vi alle sammen kan leve som idylliske, yngre versioner af os selv.”

“Terminator Salvation” kan ses i danske biografer 4. juni.Vis kommentarer (18)
Gravatar

#1 KEiZ 14 år siden

ja ja, lad os nu bare se 4'eren :-)

Jeg håber så meget at den lever op til forventningerne.
Er ellers åben for alle plot dregninger i de fremtidige hvis de er udført godt.
Ovenstående kunne godt skræmme mig lidt da det ligner de 3 første lidt for meget bare vildere nu med transport skibe og mange terminators.....
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#2 Kviesgaard 14 år siden

"John Connor rejser tilbage i tiden, og han kommer til at skulle forene verdens militærmagter til den kommende Skynet-invasion.


Ok det forstår jeg ikke en brik af, udover at det lyder til at fjerne sig mere og mere fra det oprindelige oplæg. Det lyder efterhånden som en dårlig X-Men tegneserie, hvor de rejser i tiden hele tiden, men dog med forskellige konsekvenser hele tiden.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#3 Riqon 14 år siden

Indtil nu har det lykkedes mig at lukke øjnene for det paradoks, at Kyle Reese bliver far til John Connor, fordi John Connor sender ham tilbage i tiden - men en decideret Skynet invasion fra fremtiden vil da skabe problemer af proportioner. Det lyder som en rigtig dårlig ide, McG.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#4 Kiksmann 14 år siden

Kunne vi ikke bare holde os til hvordan nummer 4 kommer til at være. Det er da for meget at man allerede nu skal til at være klar til en 5'er inden vi er kommet i gang med en 4'er.
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/kiksmann
Gravatar

#5 filmz-Lucsen 14 år siden

Jeg er med på tidsparadokser, så vidt jeg forstår så tillader kvante-teori at vi springer i tiden og ændrer hvad vi vil, det kommer ikke til at have nogen effekt på den tid vi kommer fra for det vil være en hel anden dimension når først "springet" er taget. Det tror jeg nok der der kunne komme en spændene historie ud af og ikke mindst nogle fede effekter.
Gravatar

#6 MOVIE1000 14 år siden

jeg synes at plottet lyder lovende men jeg har ikke helt forstået T4 plottet
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#7 Ericmase 14 år siden

Hmmm Ja lad os nu bare se den 4!
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#8 filmz-Arcona 14 år siden

Mayaerne og andre tror verden går under i 2012. Men det nok fordi de tror Terminator filmene er virkelighed :)
Gravatar

#9 Inn0c 14 år siden

lyder som en afsindig dårlig film.... og var dommedag ikk i 2003? mener da T3 foregår i 2003
Gravatar

#10 MOVIE1000 14 år siden

#9 jo den foregår i 2003 men dommedagen er først i 2012 jeg tror at i de 9 år der har skynet nok lavet sin terminator hær eller sådan noget
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.

Skriv ny kommentar: