Detaljerne omkring Paramounts kommende nyfortolkning af “Terminator”-franchisen, der har fået titlen “Terminator: Genesis”, er så småt ved at falde på plads. Der har været mange spekulationer om, hvorvidt Arnold Schwarzenegger ville vende tilbage i sin ikoniske rolle, og nu kan terminatoren selv afsløre, at svaret er “I’ll be back”.

Se også: ”Terminator”-nyfortolkning får officiel titel – “Terminator: Genesis”

I et nyt interview fortæller Schwarzenegger, at han er begejstret for manuskriptet og glæder sig til at komme i gang med optagelserne. Schwarzenegger siger desuden, at han har glædet sig siden “Terminator: Salvation”, som han desværre ikke kunne medvirke i grundet sin daværende stilling som guvernør. Hvor stor hans rolle er, siger interviewet dog ikke noget om.

Filmen instrueres af Alan Taylor (“Thor: The Dark World”), og udover Arnold Schwarzenegger vil Emilia Clarke (“Game of Thrones”), Jai Courtney (“A Good Day To Die Hard”) og Jason Clarke (“Zero Dark Thirty”) medvirke i filmen.

“Terminator: Genesis”, der starter optagelserne i april, vil få premiere i USA den 1. juli 2015.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz


Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 Mr AC 6 år siden

Jeg håber ved gud at han ikke skal spille terminatoren, for det ville virkelig være tå-krummende pinligt - han er altså en ældre herre nu.

Men det kunne være fedt at se ham i en anden type rolle, som f.eks. den videnskabsmand som opfandt Terminator som vi kender den.

Jeg er klar til mere Terminator hvis de kan finde tilbage til rødderne i franchisen
I felt a great disturbance in the Force, as if millions of voices suddenly cried out in terror and were suddenly silenced.
Gravatar

#2 Fredag 6 år siden

Hvis det er et remake/en nyfortolkning, så forstår jeg ganske enkelt ikke behovet for at have Arnold med, uanset rolle???
Gravatar

#3 Kaversmed 6 år siden

#2 $$$
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#4 Fredag 6 år siden

# 3 Du har nok helt ret:-/ Synes dog også at læse at en del publikummer ønsker det?
Gravatar

#5 Batsy 6 år siden

Håber ikke på han er den nye terminator, men mere en slags badass gammel Terminator. Det bliver sikkert gjort som en fan service og for at trække fans af de gamle ind og se den fordi Arnie er med i den.
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#6 Kyllingebenet 6 år siden

Jeg håber at han er den nye terminator og predator og alien, i én og samme person. Og så håber jeg, at han føder en cyborg udgave af Tupac.
Mental striptease..
Gravatar

#7 Ispep 6 år siden

Det er naturligvis alt for tidelig en proces, men på nuværende tidspunkt er der godt nok ikke meget jeg fryder mig over mht. dette projekt. Med Thor 2 i tankerne, så har jeg sgu bange anelser mht. instruktøren, der skal løfte den tunge arv. Held og lykke siger jeg bare!
Gravatar

#8 bnm 6 år siden

Jeg gætter på han er en ældre version af det menneske der stod model til terminator androiden. Hvor vidt han er good guy eller bad guy, kan så stadig være oppe i luften. Men altså uden robot indmad.
Gravatar

#9 thedarkside 6 år siden

Jeg har virkelig svært ved at forestille mig hvilken rolle han skal have i filmen.

Batsy (5) skrev:
Det bliver sikkert gjort som en fan service og for at trække fans af de gamle ind og se den fordi Arnie er med i den.
, jeg tror virkelig, at jeg bliver en af dem der kommer til at se den pga. ham. Haha, gud hvor er jeg noller
Jeg elsker dansk phising mails. You look like a straight danish male, why not try http://www.mandtilmand.com...
Gravatar

#10 Baby Strong 6 år siden

Jeg tænker lidt, at Arnold skal infiltrere sig på et plejehjem, hvor John Connor hænger ud som fortidspensionist, og Harley'en er skiftet ud med en firehjulet el-scooter. Så er jeg game!

#7 Men hvis man kun tager de seneste to film i betragtning, så ser situationen helt anderledes ud.

Skriv ny kommentar: