Forlydenderne om, at Sarah Connor muligvis ville være at høre i den kommende film til at fortsætte “Terminator”-sagaen, “Terminator Salvation”, talte åbenbart sandt, mere eller mindre.

McG kan nu bekræfte, at han gerne så, at Sarah Connor åbnede filmen med en forklaring om, hvad det vil tage for at vinde krigen mellem mennesker og robotter. Det skulle være en monolog, som hun efterlod John Connor på bånd.

McG nævner desuden, at skuespillerinden bag Sarah Connor, Linda Hamilton, støtter op om filmen, så han håber, at når han spørger hende, så vil hun acceptere og være med.

“Terminator Salvation”, som har Christian Bale i hovedrollen som den nu voksne John Connor, står til at have dansk premiere 5. juni.


Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Christian Voldborg 11 år siden

Filmen bliver da også federe og federe for hver nyhed. Læste forresten, at det stort set var blevet bekræftet, at Arnold Schwarzenegger ville medvirke i en cameo-rolle.
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#2 Åkepool 11 år siden

It would be so good :)
So, at last we meet for the first time for the last time.
Gravatar

#3 Jayson P 11 år siden

#1 Ja det ku være fedt..
Kunne forestille mig noget med at man ser ham komme gående som menneskelignende robot ind gennem nogle flammer hvorefter han kom ud og al huden var smeltet af..
Eller i et test laboratorium hvor der bare var en masse af ham som var mere eller mindre færdige, men det ville måske være for Alien 4 agtigt..
Eller også at man så ham som rigtigt menneske, der så var modellen til robottens udseende..
Eller noget helt femte..
Gravatar

#4 filmz-Kadann 11 år siden

#3 -

Eller at han bygges ud fra den rigtige Arnie, fra hans præsidentperiode, der træder i kraft, ligefør dommedag.. :D
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#5 Jayson P 11 år siden

Hehe.. Ja, tænkte faktisk godt lidt på noget der også involverede ham som guvornør.. Men præsident kunne være federe :-D
Go griner!!
Gravatar

#6 maniac 11 år siden

DJ Pjerrot (3) skrev:
Eller også at man så ham som rigtigt menneske, der så var modellen til robottens udseende..


Det skulle faktisk have været med i 3'eren:
Gravatar

#7 filmz-Bruce 11 år siden

McG kunne måske prøve og holde sin kæft og lade filmen forblive blot lidt et mysterium på sin åbningsdag? Kunne kære Sarah ikke også efterlade lille John en webcams optagelse, hvor hun masturberer? Det vil kunne forklare, hvordan lille John vokser op og bliver en mand, efter at have været en rundbarberet kælling i 3'eren!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

Skriv ny kommentar: