Lige siden den første “The Avengers” har hele MCU peget frem med “Infinity War”, der får premiere om et år. Krigen imod Thanos. Og den bliver meget tro mod tegneserien.

Se også: ”Infinity War”-planen: Thanos vil skabe orden i universet i “Avengers 3″

For ud over, at Avengers-holdet og Thanos begge vil have fat i Infinity Stones, der kaldes gems i tegneserien, så ved vi ikke meget, om Thanos’ skurke-motivationer. Indtil nu:

”Det bliver lig med, hvad de var i ‘Infinity Gauntlet’ på mange måder. Det er alt, hvad jeg kan sige nu,” siger Kevin Feige til Collider.

Ikke meget og så alligevel. For i “Infinity Gauntlet”-tegneserien forelsker Thanos sig i Døden – et fysisk væsen, som han vil imponere med døde sjæle.

Så det kunne tyde på, at den motivation også gælder i “Infinity War”, hvor Thanos altså muligvis vil anvende Infinity Stones til at dræbe og dermed imponere Døden.

“Avengers: Infinity War” får premiere d. 3. maj i 2018.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Pistolprinsen 1 år siden

Er der ikke noget med, at Deadpool rent faktisk var gift med Døden på et tidspunkt(Døden, der er en kvinde i Marvels Univers)?

Det kunne være en ganske episk klimask, hvis han osse få en rolle :-)
Fucking Filmz!!!
Tror de skal bestemme om jeg vil glo på reklamer eller ej!!!
Godt der findes anti-anti-AdBlock!
Gravatar

#2 kblood 1 år siden

#1 Der er i hvert fald et eller andet om at han på en eller anden måde fik en af de Guder eller hvad de væsener nu kan kaldes, og jeg mener det var Døden, gik med til at gøre Deadpool udødelig. Så altså han kan regenerer og alt det, men er faktisk også ude af stand til at dø. Det var så måske en anden som gjorde det for Deadpool, da det var ment som en forbandelse.

Skriv ny kommentar: