RehireJamesGunn.com kræver James Gunn genansat hos Marvel Studios.

James Gunn blev tidligere på året fyret hos Marvel Studios og produktionen af “Guardians of the Galaxy 3” efter en sag om gamle tweets.

Disney-ledelsen har siden slået fast, at Gunn ingen fremtid har hos selskabet.

Men det vil en gruppe ihærdige MCU-fans ikke acceptere.

De har startet RehireJamesGunn.com, der har samlet penge ind til et reklameskilt i Anaheim – få kilometer fra Disneyland, skriver The Hollywood Reporter.

Teksten på skiltet er ikke til at tage fejl af: ’Save the Galaxy: James Gunn for Vol. 3′.

Kampagnen kommer dog næppe til at ændre på fyringen.

Således er James Gunn aktuelt skiftet til Marvel-konkurrenterne fra DC Films – læs om det her.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 OliverDK 3 år siden

Kommer aldrig til at ske. Skulle Disney trække fyringen tilbage, ville medierne, twitter, 4chan, reddit, diverse filmfora, ideologiske blogs, osv vil gå i selvsving i månedvis og påpege Disney billigere en person der jokede med pædofili, sex af børn og voldtægt.

Det ville være uacceptabel for brandet Disney på nogen måde, at blive forbundet med den slags (jokes eller ej) og den eneste reelle mulighed de har, i denne situation, er at fastholde fyrringen. Det er simpelthen naivt og spild af tid/penge at tro, at Disney's beslutning skulle kunne ændres.
Gravatar

#2 Mejse 3 år siden

#1 jep og selv hvis man kunne undgå den slags backlash, er det bare ikke en beslutning man kan gå tilbage på, det ville vise splid i ledelsen, ubeslutsomhed, og alt muligt andet godt.....den eneste måde de kunne gøre situationen værre på både forretningsmæssigt og brandmæssigt, ville være at tage ham tilbage.
Gravatar

#3 Tegningen 3 år siden

#1 Vrøvl, Disney havde aldrig fyret manden hvis de vidste hvilken shitstorm det ville ende ud med. Desværre er Disney et meget gammeldags ledet firma som stadig tror at de er over forbrugeren. Derfor vil de ikke ændre deres beslutning, af frygt for at fremstå svage og ubeslutsomme over for deres aktionere.
Gravatar

#4 OliverDK 3 år siden

#3 Nu diskuterede jeg jo ikke hvad kun have været, men hvad der faktisk skete og sker lige nu og hvorfor Disney ikke kommer til at omgøre den fyring. Dine antagelser om Disney ikke havde fyret James Gunn pga. den efterfølgende shitstorm står dig naturligvis frit for at have...

Faktum er Disney fyrede ham og den fyring kommer de ikke til at omstøde af flere årsager og det er derfor spild af tid, penge og energi at forsøge på at få Disney til at genansætte James Gunn.
Gravatar

#5 Bishop 3 år siden

#3
Det er din egen tolkning af sagen, men har ikke noget faktuelt over sig.
Gravatar

#6 Mejse 3 år siden

#5 enig, chancerne for at der ville være en shitstorm, bare fra andre folk, er ret realistisk, men det er jo stadig bare spekulation :)
Gravatar

#7 Geekalot 3 år siden

#3 enig:)
Gravatar

#8 Mejse 3 år siden

#3+7 bare lige så jeg forstår det rigtigt...tror i ikke folk ville have brokket sig hvis de ikke havde fyret ham ? eller mener i bare at deres brok er mindre værd fordi i synes han ikke burde have været fyret ?
Gravatar

#9 Geekalot 3 år siden

Folk skulle brokke sig over de beholdte ham ved Disney, for en troll, har gravet nogle sarkastiske bemærkninger frem Gunn har sagt i sjovhed?
Nej der ville ikke have været så stor et ramaskrig de havde beholdt ham, som der blev da de fyrede ham.
Gravatar

#10 Mejse 3 år siden

#9 fair nok at tro det :) nu skete der jo faktisk det at folk var helt oppe at kører da de blev offentliggjort,og brokkede sig i ligeså stor stil som de gjorde da han lidt senere blev fyret, som folk altid er over den slags, havde det kølnede hurtigere ? måske men det er altså små naivt at tro det ikke havde ramt dem ligeså hårdt, måske ikke på samme måde, meeeeen det havde ramt dem ligeså hårdt.

der er bare så meget mere på spil end sure folk, folk er altid sure over et eller andet, det er meget sjældent det faktisk har en reel effekt på de ting som betyder noget (bundlinjen og at aktionærer er glade) for firmaerne.

Skriv ny kommentar: