Vi er ikke meget længere end en måned væk fra produktionsstart på “Blade”, men filmen har ikke længere nogen instruktør tilkoblet.

Bassam Tariq er ifølge The Hollywood Reporter droppet ud af instruktørrollen på Marvel Studios’ kommende vampyrfilm. Det sker som følge af ændringer i produktionsprogrammet, der altså ikke stemmer overens med “Mogul Mowgli”-instruktørens kalender. Han er dog stadig tilkoblet projektet som executive producer.

Tariq har i lyset af hændelsen selv udtalt: “Det har været en ære, at arbejde med de fantastiske mennesker hos Marvel. Vi formåede at samle et suverænt cast og hold. Jeg er spændt på at se, hvor den næste instruktør tager filmen hen.”

Marvel Studios er tilsyneladende fluks gået i gang med at søge efter en ny instruktør. Der er da heller ikke andre store positioner, der mangler at blive udfyldt i øjeblikket. Der er allerede en forfatter tilkoblet i form af Beau DeMayo (“Moon Knight”), og ikke mindst har vi også vores Blade-skuespiller i Mahershala Ali (“Moonlight”).

Læs også: “‘Blade’ caster ‘Da 5 Bloods’-stjerne Delroy Lindo”

Produktionen på filmen var planlagt til at starte i november, men om Tariqs afmelding betyder, at produktionen bliver rykket, ved vi ikke endnu.

Vi ved heller ikke om det kommer til at resultere i, at “Blade”, der lige nu står til at få premiere den 2. november 2023, får en ny premieredato.



Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: