Samuel L. Jackson afslører afgørende superevne hos Captain Marvel.

Årets første MCU-film bliver “Captain Marvel”, der varmer op til “Avengers: Endgame”. Forbindelsen imellem disse to MCU-film bliver sandsynligvis stor.

Det indikerede post-credit-scenen til “Infinity War”, hvor Nick Fury sendte et nødsignal til Captain Marvel – se scenen her.

Nu afslører Nick Fury-skuespilleren Samuel L. Jackson, at Captain Marvel bliver afgørende i “Endgame”-kampen imod Thanos:

”Vi ved, at vi har brug for noget, der er lige så kraftfuldt som Thanos. Og på et tidspunkt finder vi ud af, hvor kraftfuld hun er… Hun er én af de få personer i Marvel-universet, der kan rejse i tiden, så…” siger Jackson til ET Online.

Flere MCU-teorier peger netop på, at tidsrejse bliver et central plot-element i “Avengers: Endgame”, hvor de overlevende Marvel-helte fra”Infinity War” sandsynligvis må rejse tilbage i tiden for at forhindre knipset fra Thanos.

“Captain Marvel” får premiere d. 7. marts.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Gridlock 3 år siden

Flere MCU-teorier peger netop på, at tidsrejse bliver et central plot-element i “Avengers: Endgame”, hvor de overlevende Marvel-helte fra”Infinity War” sandsynligvis må rejse tilbage i tiden for at forhindre knipset fra Thanos.

Lad os se hvordan de vælger og behandle det.
Hvis det blot bliver knipset skete aldrig og så de så kaldte døde helte glemmer at de døde og de overlevende helte glemmer at hele Thanos tingen skete.
Vil det virke som lidt af et billigt cop out, et vi havde skrevet os selv ind i et hjørne og vi kunne ikke finde ud af hvordan vi kom ud af det.
Så istedet for og tænke på en intelligent løsning valgte vi bare og hamre reboot knappen i bund og sige at det ikke skete.
Det ville gøre filmene utrolig billige og intetsigende.

Har sagt før jeg intet har imod at de døde helte vender tilbage, så længe det fra Infinity Wars stadigvæk skete og har konsekvenser i fremtidige film.
Fjern konsekvenserne og så ender du med og stå med en film som blot vil blive husket som en smugle meh.. og så er det det.
Gravatar

#2 Edward Teach 3 år siden

Med tidsrejser, er det sgu altid cup-out...
Men.. skal stadig se filmen.
Gravatar

#3 The one is back 3 år siden

hvis det ryger med i knipset hvad så, så er de døde også er der ikke mere
Gravatar

#4 The one is back 3 år siden

title på denne film er god nok flad
Gravatar

#5 The one is back 3 år siden

der er så mange film der hedder Endgame kunne disney ikke kom op med en title der ikke ikke er brugt så meget?
Gravatar

#6 Mejse 3 år siden

#5 tja det er måske ikke så inspirerende, men det giver jo god mening, og jeg kan ikke komme på et ton af film, der hedder endgame så jeg kan godt leve med det :)

hvad ville du foreslå ? jeg er selv dårlig til at finde på titler, men du har tit gode ideer :D

Skriv ny kommentar: