Megan Fox som Red Sonja?

Siden 2008 har det heddet sig, at Rose McGowan skulle påtage sig rollen som Red Sonja i fantasy-eventyret om den mytiske og sværdsvingende heltinde, og i sidste måned kom det frem, at McGowan skulle spille med i “Conan” – men dog ikke som Red Sonja.

Dette har ført til spekulationer om, at Rose McGowan muligvis alligevel ikke vil påtage sig rollen som Red Sonja, og ifølge hjemmesiden Pajiba har en anden skuespillerinde nu fået tilbud om at påtage sig rollen: Megan Fox.

Samtidig forlyder det, at filmen pt. står uden instruktør, og at der muligvis også vil blive hyret en ny manuskriptforfatter.

Ifølge Robert Rodriguez, der skal producere filmen, er projektet dog langt fra lagt på is. I sidste måned kunne han forklare, at forsinkelsen skyldes, at projektet tilhører et selskab, som har haft finansielle problemer, og at de først vil se, hvordan den kommende “Conan” klarer sig.

Hvis Megan Fox castes i rollen, vil det samtidig betyde, at man vil skulle lave en anden teaser-plakat end den plakat, der blev frigivet allerede i 2008, og som viser Rose McGowan, der slikker på et sværd. Den plakat kan ses her.Vis kommentarer (19)
Gravatar

#1 Kiksmann 12 år siden

Skulle man ikke bare vælge at skrinlægge det projekt, det som man indtil videre har lavet var jo ikke lige en super oplevelse.
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/kiksmann
Gravatar

#2 bjarke 12 år siden

Mit filmsite Filmskribenten.dk. Nyeste anmeldelser: Guardians of the Galaxy | Deliver Us From Evil: http://filmskribenten.dk
Gravatar

#3 DJAS 12 år siden

Haha, Jeg elsker denne slags nyheder! Det er nu hygge når der kommer historier fra forhandlinger!
Gravatar

#4 Geekalot 12 år siden

hehe hvis bare den nyhed var kommet for 5 dage siden.
Gravatar

#5 Nukleon 12 år siden

#2, Ja, fordi den film var jo helt vild fed... not

Brigitte Nielsen taler som Morten Grundwald, og har muligvis mindre talent for skuespil end Megan Fox.
Gravatar

#6 bjarke 12 år siden

# 5 Nukleon skrev:
Brigitte Nielsen taler som Morten Grundwald

...hæhæ;-)
Mit filmsite Filmskribenten.dk. Nyeste anmeldelser: Guardians of the Galaxy | Deliver Us From Evil: http://filmskribenten.dk
Gravatar

#7 Kruse 12 år siden

#5: Kan man have mindre talent, end intet talent? Minus-talent måske? ;)
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#8 Nicki52 12 år siden

Hvis Rose McGowan ikke skal spille Red Sonja, synes jeg de skal skrinlægge projektet, for med Megan Fox, er der endnu større chance for det bliver et flob. McGowan spiller mega godt i Charmed og har senest som jeg har set hende i en film, er der Planet Terror som Zombiejæger. Hun var helt god der, men nu var det en Rodriguez film, så jeg ved ikke hvordan han vil optage Red Sonja. Hvis han gør det som en b-film, skal jeg helt klart se den, men så falder lidt af McGowans rolle til at udfolde sig. Det har jeg kun set i Charmed. Har kun set to film med hende, Tarantinos "Death Proof" og Rodriguez "Planet Terror". Men efter et gik på imdb, så jeg hende også i Scream.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#9 The-new-meister 12 år siden

Det er da lidt sjovt, at de har lavet en teaser plakat til en film som alligelvel ikke kommer:)
Gravatar

#10 Graversen 12 år siden

#8 Enig!

Hvis Rose McGowan ikke får rollen som Red Sonja så burde de droppe det!

btw. der er en teaser plakat til:
http://www.impawards.com/2010/red_sonja_ver2_xlg.h...
Who else's opinion would it be?

Skriv ny kommentar: