Den eksplosive action-filmserie har inkluderet et stort antal af gamle bad-asses. Nu er det til at invitere den nye garde ind.

“Expendables”-filmserien har siden sin undfagelse været et actionorgie dedikeret til at sidestille gamle actionhelte med vilde våben, store eksplosioner og håndlangere klar til at blive nedlagt. Hvert kapitel har tiltrukket flere store navne til plakaten, og nu ser det ud til, at en ny generation af aspirerende og etablerede actionskuespillere får en chance for at slå til søren.

I traileren til den fjerde film i rækken, “Expend4bles”, står en subatomar trussel for døren; klar til at ødelægge verden. Endnu engang må Barney Ross (Sylvester Stallone) henvende sig til veteranerne Lee Christmas (Jason Statham), Gunner Jensen (Dolph Lundgren) og Toll Road (Randy Couture) for hjælp. Dog er der behov for flere kræfter: Ross må derfor kalde på et sæt erfarne lejesoldater. Lejesoldaterne spilles af Curtis “50 Cent” Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Jacob Scipio, Levy Tran og Andy Garcia. Skurken Suarto spilles af kampsportsudøver og actionskuespiller Iko Uwais.

“Expend4bles” instrueres af Scott Waugh, som tidligere har instrueret Aaron Paul-filmen “Need for Speed”. Manuskriptet leveres af Kurt Wimmer (“Total Recall”-reboot), Tad Daggerhart (“Black Lotus”) og Max Adams (“Terminal List”).Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: