Meget mere “Transformers” på vej


Hvis du troede, at verden havde fået nok “Transformers” efter fire film med Hasbro-legetøjet, så kan du tro om igen. “Transformers 5” rammer din biograf i 2017, og en tænketank er sammensat for at komme på flere idéer til sequels og spinoffs til “Transformers”-franchisen.

Se også: Michael Bay kåret som dårligste instruktør

Det er Indiewire, der bringer nyheden om, at Akiva Goldsman – manden, der skrev manuskript til “Batman Forever” og “Batman & Robin” – er sat i spidsen for en tænketank, der skal udvikle nye “Transformers”-idéer til Paramount.

Det er ikke sluppet meget ud om “Transformers 5” endnu, men Mark Wahlberg er teknisk set stadig på “Transformers”-kontrakt, så det forventes, at han vender tilbage.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 cain 6 år siden

Kan det snart blive meget værre? Ikke nok med at den sidste stank, de forfejlede også fuldstændig muligheden med Dinobots..

De skulle have fået en malkepige til at tage jobbet, da det jo ca er hvad de gør.
Gravatar

#2 Den fede 6 år siden

Hvis Akiva Goldsman skal til at udtænke de næste film i denne skodserie, så kan vi se frem til helt nye dimensioner af forkromet lort.
Gravatar

#3 Dominar Rygel XVI 6 år siden

I'm Done! Den sidste kredit er opbrugt ved den sidste og mest ligegyldige film af Transformers.

Medmindre de rebooter hele lortet, smider Bay på porten og ansætter JJ Abrams, Christoffer Nolan eller en anden instruktør, der kan dykker ned i det kæmpe bagkatalog af spændende karakterer og historier.

Hvis du ser bort fra den finansielle del af franchisen så er det nok en af de største fiaskoer i forhold til potentialet af alle franchies!
Gravatar

#4 Captain Marvel77 6 år siden

jeg ser frem til det, og nej det er ikke verdens bedste franchiser , men ok, action og sci-fi
Gravatar

#5 Kviesgaard 6 år siden

Hvad var det ham fra Polle fra Snavre sagde?

Der er penge i lortet.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#6 Star Trek fever 6 år siden

Er så på. De er fede alle som en
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#7 Nakzul 6 år siden

Jeg forstår ikke hvorfor folk har så travlt med at tale om hvor ringe de film er. Hvis i ikke kan li dem, så lad være med at se dem.

Der er ingen grund til at bruge en hver lejelighed til at fortælle alle omkring jer at i synes det er noget lort og at de skulle stoppe med at lave dem.
Gravatar

#8 123456789 6 år siden

Hvis filmene så bare var halvt så gode som spillene
Gravatar

#9 holddakæft 6 år siden

jeg er faktisk en af de få der var godt underholdt, af de forskellige film og synes den sidste var ret god... håber, at Mark Wahlberg er med i den næste
Gravatar

#10 cain 6 år siden

Nakzul (7) skrev:
Jeg forstår ikke hvorfor folk har så travlt med at tale om hvor ringe de film er. Hvis i ikke kan li dem, så lad være med at se dem.

Der er ingen grund til at bruge en hver lejelighed til at fortælle alle omkring jer at i synes det er noget lort og at de skulle stoppe med at lave dem.


Du var her vist ikke da der var Avatar nyheder på filmz...


Man kan vel godt have haft et forhold til franchisen som barn og synes det der er blevet ud af filmene er noget makværk og derfor kommentere på det. Eller må man kun kommentere på det man synes er åh sååå fabulous?

Skriv ny kommentar: