Det ser nu ud til, at den omtalte “Dødbringende våben 5” alligevel ikke bliver til noget. Ifølge instruktøren Richard Donner, som stod bag de fire første film i franchisen, afviser Mel Gibson at vende tilbage i rollen som strømeren Martin Riggs.

Donner mener, at Gibsons beslutning muligvis skyldes, at Donner var blevet frosset ud af projektet, som det i stedet var meningen, at Shane Black (“Kiss Kiss, Bang Bang”) skulle både skrive og instruere.

Donner og nogle af folkene bag de tidligere film havde ellers allerede planlagt en 5’er i serien, men produceren Joel Silver, som har et anstrengt forhold til Richard Donner, valgte i stedet at benytte Shane Black – hvilket altså nu ser ud til at have sat en definitiv stopper for projektet.Vis kommentarer (28)
Gravatar

#1 kasperfmn 14 år siden

Kæmpe skuffelse, havde virkelig set frem til denne film.
Gravatar

#2 Christian Voldborg 14 år siden

#1 - Ved godt det lyder irriterende, men det er nok det bedste. Jeg havde næsten glemt alt om Indiana Jones 4 en måned efter den kom. Nogle filmserier er mere langtidsholdbare end andre. Eller sagt på en anden måde: Hvad der var smart i 80'erne, er måske ikke smart i dag? Så fx hvor meget James Bond har udviklet sig siden 1962.
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#3 Morpheus 14 år siden

# 2.

Er uenig med dig:)

Synes Indiana Jones 4 var en rigtig fed film og en værdig efterfølger til de tre første. Så den endda to gange i biografen.

Synes også Casino Royal er den bedste Bond film til dato og Danial Craig er den bedste Bond til dato.

Men gudskelov for forskellige meninger, ellers ville jorden være et kedeligt sted at leve:)
Gravatar

#4 corleone82 14 år siden

og den nyhed stammer ikke fra film-nyt.dk?
http://www.film-nyt.dk/index.php/nyheder/311-gibso...
Gravatar

#5 kasperfmn 14 år siden

Selv bryder jeg mig ikke særlig meget om de nye Bond film da jeg mere ser dem som et "Bourne" rip-off. Men jeg var, ligesom Morpheus, vild med den nye Indiana Jones film. 4'eren af Dødbringende Våben var jo også en film der var lavet længe efter den foregående, og den film holdt efter min mening den samme høje standard. Mel Gibson skuffer stortset aldrig.

#4 - film-nyt havde den da ligeledes fra Los Angeles Times?

"kilde: los angeles times"
Gravatar

#6 chandler75 14 år siden

# 4 Hvad er film-nyt.dk?

Men nej, den er skrevet ud fra kilden - Los Angeles Times. Hvor skulle afskrivningen være? Halvdelen af nyheden på film-nyt.dk (udover de personlige kommentarer) er kopieret fra de engelske citater fra Los Angeles Times. Og hvor i film-nyt.dk-nyheden står der noget om det anstrengte forhold mellem Joel Silver og Richard Donner, som der nævnes her?
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#7 BN 14 år siden

God nyhed. Så er der da en chance for, at Gibson kan koncentrere sig om andre og mere spændende projekter, hvad enten det er som instruktør eller skuespiller.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#8 myshkin 14 år siden

#2 Har det ikke på samme måde. Jeg har hverken glemt eller tilgivet Lucas & Spielberg for Indy 4..

Men har det ellers på samme måde.. tror at det er for det bedste at serien her ikke får flere efterfølgere.. levede Die Hard 4 for eksempel op til de foregående film? Det synes jeg ikke og det gjorde Indy 4 bestemt heller ikke. Så shrugs on Briggs & Murtagh 5.. hvis du kan følge mig..
"also it's a movie don't be a cunt."
- internet anonymous
Gravatar

#9 Michael Andersen 14 år siden

#5 Høje standard på hvilken måde? 3'eren var et skridt i den mere pjattede retning, men 4'eren med Danny Glover, der render rundt i underbukser og siger kyllingelyde var virkelig langt fra standarden, der blev sat af den første film, som både havde skarpe replikker og noget mere seriøst som selvmord på programmet.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#10 Lard Hanson 14 år siden

"et anstrengt forhold"
De er godt nok voksne derovre i Hollywood.

Skriv ny kommentar: