Mel Gibson har været vant til at spille den ene stjerne i “Lethal Weapon”-franchisen, men denne gang er det ham, der sidder i instruktørstolen.

Han overtager posten fra Richard Donner, der stod bag alle tidligere film i franchisen. Donner gik bort i juli i år, da han var i gang med udviklingen af manuskriptet til hans femte film i franchisen.

Nyheden kommer gennem NME, der rapporterer, at Gibson ved faneventet An Experience with Mel Gibson, afslørede sin nye rolle i den kommende actionfilm. Han sagde:

“Han (Donner) var i gang med at udvikle manuskriptet, og han kom ret langt med det. Og han sagde til mig en dag, ‘Hør knægt, hvis jeg stiller træskoene, gør du det.’ Og jeg sagde: ‘Hold mund.’ Men han gik virkelig bort.”

Gibson fortsatte: “Men han bad mig om at gøre det, og på det tidspunkt sagde jeg ikke noget. Han sagde det til hans kone og til studiet og produceren. Så jeg instruerer den femte.”

Gibson spillede udgjorde sammen med Donald Glover politiduoen, der ledte franchisen, der siden 1987 har fået fans til at sidde på kanten af sæder.

Selvom det nu er officielt, at “The Passion of the Christ“-instruktøren skal instruere “Lethal Weapon 5”, er det ikke klart, hvorvidt de to skuespillere også vender tilbage i deres respektive roller, selvom det ville være forventeligt.

“Lethal Weapon 5” har endnu ingen premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: