Mel Gibsons kommende episke vikingefilm med Leonardo DiCaprio i hovedrollen bliver måske Gibsons sidste film som instruktør.

Han fortæller til Los Angeles Times, at det var den første film, han nogensinde tænkte på at lave – helt tilbage fra da han var teenager.

”… Jeg tror, det bliver den sidste film, jeg instruerer. Det er den, jeg har bevæget mig hen imod på en måde, siden jeg var ung, og jeg tror, at når den er lavet, vil jeg måske være færdig,” siger Gibson.

Om filmen fortæller han, at udfordringen er at portrættere nogle af vikingerne i et sympatisk lys, da de i virkeligheden var monstre.

Efter sigende vil den kommende film, der skrives af den Oscarvindende William Monahan(“The Departed”) blive lige så barsk og blodig som Gibsons tidligere film “Braveheart” “The Passion of the Christ” og “Apocalypto”.

Se også: Leonardo DiCaprio som viking i ny Mel Gibson-film
.Vis kommentarer (58)
Gravatar

#41 Kviesgaard 12 år siden

#40

Jeg tillader mig nu alligevel at give en lille kommentar til dit sidste indlæg, men det står dig frit for om du vil besvare det eller ej. Valget er frit og valget er dit.


Hvorfor skulle hans tro ikke have noget at gøre med hvordan har ser på vikinger (eller jøder eller Maya indianere)?
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#42 moulder666 12 år siden

Det er så i den sammenhæng at jeg bringer de katolske præster på banen. For at sætte tingene lidt i perspektiv i forhold til en mand, som mener at besidde den rette tro, og derfor uden videre forklaring kan kalde vikingerne for usympatiske.


Det er godt nok at skyde manden en del i skoene - du aner jo ikke hvad han tænker eller mener - men hey, hvis du vælger at se alle hans film og kommentarer ud fra at han har lavet dem ud fra en katolsk tankegang, så skal du selvfølgelig have lov til det..

Personligt vælger jeg dog bare den indfaldsvindsvinkel der hedder "Han har måske ikke hørt så meget efter i timen ved "Vikinger 101"
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#43 Kviesgaard 12 år siden

#42

Det er godt nok at skyde manden en del i skoene - du aner jo ikke hvad han tænker eller mener - men hey, hvis du vælger at se alle hans film og kommentarer ud fra at han har lavet dem ud fra en katolsk tankegang, så skal du selvfølgelig have lov til det..


Jeg skyder Mel Gibson en del i skoene - Korrekt.
Jeg aner ikke hvad han tænker eller mener - Korrekt. Bortset fra hans udtalelser i forbindelse med hans anholdelse for spirituskørsel, som kan læses her:
http://www.business.dk/diverse/gibsons-filmimperiu...
Jeg vælger at se og kommentere Mel Gibsons film ud fra at han har lavet fra en katolsk tankegang - Korrekt.

I det hele taget en meget præcis iagttagelse af den opfattelse af tingene, som jeg har lagt for dagen i den her sammenhæng, og som jeg har forsøgt at gøre rede for, så folk kunne se hvad der ligger til grund for min personlige udlægning af historien. Så kan folk være enige eller uenige (mit indtryk er dog at det hælder mest til det sidste). Det står dem frit for. Jeg har bare lagt et synspunkt for dagen og forsøgt gjort rede for hvad det er baseret på, så der er noget at forholde sig til.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#44 Hr. Nielsen 12 år siden

Uha da da, har Gibson vitterligt tilladt sig at kalde vikingerne for usympatiske, sikken noget da.....Det kan vi virkelig ikke have, ham kan vi ikke lide og filmen, ja den boycutter vi sgu da som Muslimske lande boycuttede Arla under en krise om en tegning..........Somebody better get a grib to get their arm out of their own ass.........

Var der i øvrigt ikke noget med at man dengang mest kaldte en viking for netop viking, når denne netop var på 'krigsstien' og dermed netop begik en masse usympatiske ting som det er at gå i krig, plyndre med mere (og betyder viking ikke noget med 'røver'), mens landmænd, fiskere, handelsfolk og hvad gæve nordboerne eller gjorde sig i ikke i daglig tale nødvendigvis blev omtalt som vikinger................Og nej, jeg er IKKE katolik tak;)

Jeg ser i øvrigt gerne en film om vikingerne fra Gibson's hånd, den kan nemlig blive netop så grusom og blodig som virkeligheden indimellem kan se ud og samtidig er Gibson en fremragende instruktør og en fantastisk underholder.
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#45 PredatorX 12 år siden

FUCK NO!!! Jeg håber fandeme ikke det bliver hans sidste som instruktør. Apocalypto er en af de fedeste film lavet de sidste 10 år. Gensyns og underholdnings værdien er simpelthen enorm. Håber godt nok ikke det bliver hans sidste... :/
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#46 Spirit 12 år siden

super nyhed, det er svært at finde dårligere film end hans....
Gravatar

#47 filmz-jonasgr 12 år siden

Jeg synes nu det er ganske nemt. "Passion of the Christ" er en fantastisk film, mens resten af hans film ikke lige er min type film. "Braveheart" gider jeg ikke se mere er blevet træt af den.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#48 kennedy 12 år siden

"Mel Gibsons vikingefilm bliver måske hans sidste som instruktør" ......Er det noget vi kan regne med ?
I must have some booze. I demand to have some booze.
Gravatar

#49 filmz-Utyske 12 år siden

#48 -

"Måske" i den sætning du citerer, giver dig svaret. :)
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#50 Riqon 12 år siden

Vi kan helt sikkert regne med, at det måske bliver hans sidste film.
The only way to beat a troll is to not play their game.

Skriv ny kommentar: