“Inderst inde”, “Den gode dinosaur”, “Finding Dory”, “Toy Story 4”, “De utrolige 2” og “Biler 3” er officielt de næste skud i Pixar-bøssen. Ved Disney-konventet D23 kunne Pixar så meddele om endnu en original animationsfilm på vej med titlen “Coco”.

Se også: Toy Story 4 udkommer i 2017

Det er Lee Unkrich, manden bag “Toy Story 3”, som får instruktør-ansvaret for “Coco”, skriver Collider. Handlingen kommer til at dreje om den mexicanske fejring af de dødes dag, der er en festdag både i Mexico og Mellemamerika samt store dele af USA, hvor der befinder sig mange mexicanere og mellemamerikanere.

De nærmere plotdetaljer holder Pixar for sig selv, men udtaler yderligere, at “Coco” er en stor fejring, hvor opdagelsen af et gammelt mysterium leder til en overraskende familie-genforening.

“Coco” får premiere i efteråret i 2017.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 ThomasArnt 4 år siden

Fuck alle de andre film - jeg vil mere om COCO nu!!! kom nu kom nu! det kan man jo ikke det der?! det er jo den ondeste teaser. Efter jeg så traileren for den kommende 007 så har jeg tænkt det kunne være fedt hvis nogen lavede en hel film om de dødes dag. der er så meget visuelt at tage fat på.Gravatar

#2 Morpheus 4 år siden

# 1

Har du set Book of Life/Manolos Hemmelige Rejse? Den omhandler de dødes dag og er virkelig en god film. Fantastisk animeret, godt skuespil og nogen virkelig gode sange, især en enkelt i slutningen af filmen.

Filmen udkommer herhjemme på torsdag.
Gravatar

#3 Nagash 4 år siden

Tak for den anbefaling, Morpheus. Den ryger lige på min "to watch"-liste :)

Men det bliver nu også spændende at se, hvad Pixar kan få ud af det emne.
Gravatar

#4 ThomasArnt 4 år siden

super. tak for anbefalingen
Gravatar

#5 Morpheus 4 år siden

# 3-4

Det var så lidt :)

Ja, jeg er også virkelig spændt på den, når det er Pixar der står bag. Er kæmpe Pixar fan, så jeg glæder mig!

Skriv ny kommentar: